click here

Monday, March 21, 2011

Cubaan pertama 4oz

Posted by S.A.L.J.U sha at 6:54 PM

Bekalan 'istimewa' dr ummi liz utk qaish.
Harap misi mama dan ummi liz berjaya.

7 comments on "Cubaan pertama 4oz"

CikPuanMiera on March 21, 2011 at 7:04 PM said...

misi kita serupa. huhuhu

Anonymous said...

kalau berjaya make sure qaish kenal semua susur galur susuannye..bukan setakat adik beradik, tok, nenek, makcik, semua mesti kenal..risau terkahwin dgn org yg xsepatutnya..isu nih bkn leh buat main2..

Dayu on March 21, 2011 at 10:42 PM said...

qaish dpt bekalan istimewa apa tu??
apa misi mama ni qaish?

mun on March 22, 2011 at 8:18 AM said...

nape sha????qaish takmo minum susu ke???

yaya+frdz+auf on March 22, 2011 at 9:02 AM said...

ummi liz tu sape? :)

S.A.L.J.U sha on March 22, 2011 at 9:49 AM said...

miera>>>

miera de buat ibu susuan ke?


cIK ANO>>> DH BG SURE LA DH DI BINCANGKAN SECARA MENDALAM DAN HUKUM HUKUM NYE.

TULIS LA PENAMA CIK ANO NI SAPE KAN..LEH KONGSI ILMU.


dayu>>>

emb dan ibu susuan....tp dlm proses mencuba dan tiada paksaan pd qaish. nak tgk qaish mahu minum tak..sebelum 5 kali kenyang.

klu dh lebih 5 kali keyang dh jadi anak dan ibu susuan.


mun>>> qaish mmg dr awal masalah susu...sembelit la...susu asik bertukar je. minum pun 4oz jer usia 11 bulan. 1hari 20 oz pun susah nak cecah.


yaya>>> ummi liz ni nnt sha bgtahu siape dia.
:)

jiha cantekkk on March 23, 2011 at 11:38 AM said...

hi sha...my mum ada anak susuan.i still remember masa dia kecik ummi i breastfeed dia yg lbh kurang sebaya my brother.now she is 23,ada jugak time dia stay dgn kitorang..treat she like family member..bl ummi i buat wasiat,she even have her part :) so i support bab2 susuan ni..yg ptg terbaikkk kan

Post a Comment