click here

Monday, November 23, 2009

mama dah de biras la papa....

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:11 AM 0 comments Links to this post



 




ni la dia perjalanan majlis perkahwinan adik ipar

pengantin : norshamzarina bt samsudin & mohd shahrizal
tempat : felda pasoh 3
14 nov 2009

huh...terro la makabah mertua ku setahun 2 menantu dapat
majlis kami ari tu d pasoh 7 jun 2009
selang 5 bulan dah de majlis lg
tp masyarakat felda bile berkenduri bersatu hati tolong menolong
soal masak takyah risau
tanggung beres
sha sendiri tak masuk dapur......tak pegang pisau
hehehhee.....tuan rumah tahu hidangkan ajer pd tetamu
hal memasak serah pd ketua blog tok hal2 memasang...sediakan mane bahan ape jer yang nak dmasak
pasti beres........

hari tu de entry pasal hadiah untuk papa dr mama kan
so baju yang hubby aku pakai tu la hadiah aku
blur nak beli ape
last2 bonia pilihan hubby dan polo

sepasang...bak pengantin jgak
ehehehehee,......
dengan perut mama dah buncittt...yang makin t0mel
kan papa kan....suke geram kat tummy mama

ok la......hutang sudah dbayar.........
opsss....hutang???
hutang entry la........

xtvt kami weekend plak no pic capture...
so takde la entry
tp sgt best makan mee siam kat kluang kopi station....
pekene dengan roti bakar kaya dan milo panas
hubby jer la pekene kopi kluang...mama takleh minum kapo xelok tok baby
macam jauh jer g bfast kat kluang
ala....g kat tesco melaka jer...ade kluang kopi station

petang berjoging mama papa wif mak d taman botanikal
pekene plak rojak buah tasik lepas tu otw balik
hubby ade mmg seronok
masa2 yang ade ni akan kami penuhi menyemai benih cinta kami

erm...dlm perancangan kami nak layan midnite movie mama papa 'shj'
dah lame tak layan wayang...mesti nak g....
ehehehehee
mama papa nak bercinta berdua

ok...tata

come back....imbauan kisah

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:42 AM 0 comments Links to this post
morning....
huh...sekian lame x mencoretkan sesuatu d blog sdn bhd ku ini
rindu nak menulis...bukan lupe pada kesayangan blog ku ini
tp..masa sgt la bz....memandangkan mak pun ade sama d rumah shasauffi skg
so...bz la asik masak makan lepak jenjalan

mak ade kat uma kami best ooooo.....
mak tetap mak tak sama ngan suami
ehehehehe.....mareh ceh abg dengar ni
tp hakikat tetap hakikat
dan syurga isteri tetap pada ketaatan pd suami setelah berkahwin
tp mak jgn dlupekan untuk hidup yang lebih berkat dan kebahagiaan itu juga terselit berkat doa ibu bapa dan restunya....ekh...ye tak.

mak dah ade kat uma kami hampir 3 minggu
bile tanye..mak...raye aji ni..mak nak kami anta mak balik kajang dulu ker?
atau mak nak balik sesama kami petang khamis tu?
jawapan mak best jer....mak nak balik khamis la.
mak masakkan siap2 2 3 jenis lauk terus bawak balik kajang ok tak...
hehehehe....ok jer.
dah seronok la tu dok uma anak
asik terperap jer sowang kat kajang tu....bosan
ade jgak la abg dtg kak ipar dtg ngan cucu puteri sulung tu mengjenguk nenek nab nye
tp....bile takde tu kan sunyi....sorang....makan sorang....
paham..paham sutuasi mak tu
sbb aku pun bile hubby naik offshore...aku akan keseorangan...makan sorang...duduk sorang...
tengok tv pun naik bosan.

datang la mak..bile2 sahaja kemahuan mak nak dtg melaka
uma kami terbuka luas menyambut kehadiran mak

mak ade jgak pujuk aku balik dok kajang
erm....tp aku tak tergerak hati la nak duduk sana
bukan aku tak pk soal mak sorang
tp....agak bosan jgak semua terperap kat kajang
abg aku pun membina hidup kan kajang
adik aku sok luse...bg jer la uma mak ayah tu kat dia

so..biarlah aku merantau...
sepertimana aku d didik arwah ayah dan mak dl...
dalam adik beradik aku saje perempuan..atas abg bawah adik lelaki
tp aku la yang paling degil dan berhati waja
form 4 aku dah tercampak ke sekolah teknik melaka..nun teknik Ag tu
ikut cakap org tua nak aku masuk asrama
so...aku pun jenis yang tahu bawak diri dmana saje bumi dpijak
abis spm sampung politeknik shah alam
bandaraya besar pun aku tak tergugat
aku tak terlencong dari matlamat aku tuk belajar
sungguhpun dkelilingi suasana yang boleh menyebabkan kesesatan jika anak muda yang tidak tahu mengawal diri
abis belajar aku keje kl...sama jgak diri aku

2006, april baru la aku bermula kerja d melaka
seronok...awal-awalnya tp....
6 bulan aku keje melaka....ayah lebih dsayangi allah swt
pemergian ayah..mengajar aku erti kehidupan sebenar
ye...aku seorang shj perempuan dlm adik beradik aku
tp..tu bukan halangan tuk aku melalui kesusahan kepayahan hidup

pemergian ayah sgt memberi kesan pd aku
sungguhpun aku tak penah mengalirkan air mata didepan mak atau adik beradik aku setelah selesai ayah dkebumikan
tp dlm hati aku..sgt sgt merintih kesedihan pemergian ayah
aku paling rapat dengan ayah
walaupun umur aku 23tahun....aku masih bergurau bergusti dengan ayah aku
aku boleh jalan pimpin tangan ayah aku lg
merengek nak itu nak ini ayah belanje pun boleh
ehehehhee.....
mmg aku anak yang manje bile ayah dcc

bile saat ketiadaannya..aku belajar kesusahan
aku sanggup balik keje opis kol 5
kol 6.30 aku masuk keje part time ciber cafe sampai 12malam
semata-mata menambah pendapatan kerana aku perlukan belanja yang byk tok ulang alik kajang melaka setiap minggu
kenape???
sbb 1 sahaja.....mak aku dsana

penat???letih??? ngantok???
jgn cakap la.....aku gagahkan jgak
hampir setahun aku keje part time tu
setiap minggu aku balik kajang menemani mak dsana


skg...aku telah menjadi isteri
d saat aku dberi kelebihan kesenangan dr allah
aku takkan lupe kan mak aku
dmana aku ade rezeki dsitu aku berikan
dmana aku ade seronok dsitu aku bahagiakan

aku pun taknak mak aku bersedeh
sbb tu aku duduk dmelaka
sekurang2nya kami boleh bawa dia dtg melaka
taklah terperuk jer d kajang

alhamdulillah aku dtemukan jodoh dengan seseorang yang sangat memahami dan sgt menyayangi aku dan keluarga aku
aku pun senang hati mendapat mertua yang sgt best
hehehe....mak ayah mertua aku mmg best
aku jenis yang senang mengeratkat hubungan
aku anggap mcm kekawan jgak mak ayah mertua aku tu
sempoi...leh borak..leh jenjalan sama leh bergurau

hubby aku pun tahu aku berjiwa kental
alhamdulillah hubby kata jodohnye dengan ayg
memandangkan situasi kerja hubby yang tak menentu
salu naik laut meninggalkan rumah dan isteri

aku pun paham....
kesedehan dan sunyi bile hubby naik offshore....aku jadikan itu semua semangat untuk mengeratkan hubungan suami isteri bile kami berjumpe bersama semula

pengurusan rumah tangga saat hubby takde ni pun aku boleh uruskan
kewangan kene jujur dan tulus sungguhpun duit tu duit hubby sendiri
saat hubby offshore...pengurusan kewangannya aku la yang uruskan
dr soal bayar bil-bil....hutang puitang...rumah...kereta.....all in one aku uruskan
maka kejujuran sgt penting
klu perlu nak duit belanja lebih ...aku akan mintak
aku tak penah ambil duit hubby sesuke hati aku walaupun kad bank nya aku yang pegang
alhamdulillah nafkah keperluan kewangan aku lebih dari cukup hubby beri
tu kene ingat menyimpan

dan itu la kelebihannya...bile ade rezeki kite tak lupe memberi mak ayah kite
rezeki itu lebih berkat dan bertambah

skg.....
kehidupan aku semakin sempurna
ade hubby...ade mak...ade adik beradik...ade anak buah...ade mertua...ade ipar duai...
2010.....bakal kami menimang cahaya mata pertama kami
pelengkap cinta sha sauffi




Friday, November 20, 2009

mood update >>>> sgt sgt sgt malas

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:18 AM 0 comments Links to this post
byk benda nak tulis
tp..terasa malas
sbb...
malas!!!

arg.....
hubby pun tgh demam
mama jd sgt2 takde mood

so...len kali la update


Thursday, November 12, 2009

berkenduri kawin dpasoh...

Posted by S.A.L.J.U sha at 3:49 PM 0 comments Links to this post
4hari akan bz.......bz...bz....

nak balik pasoh petang ni
sabtu ni kenduri kawen ena(adik ipar ku)
so....mama n terutamanye papa akan bz menjadi org kuat tuan rumah
mama kene la jejaga sikit .....berpada2 membanting tulang
pepaham ajer la....mama sedang menjaga kestabilan baby dlm tummy mama

td dah g check up
gov+pakar vinsent tok scan
seronok nye....mama n papa jumpe baby ari ni
nampak baby gerak2
tp mama lom dpt rasa lg kick dr baby
pembesaran tulang badan kaki tangan semua ok
berat 159g
degupan jantung 154/minit
jantina????
hehehehee.....masih awal lg...sungguhpun doc dah nampak bayang2 jantina baby kami adalah *toing*
lebih baik kami menanti sahaje 2 bulan akan dtg tok kompem lebih jelas n berserah ..
boy or girl kami tetap suke sayang cummm cummm our baby
 
kami mmg tak target nak boy ajer atau girl ajer
dr awal hanye kami mohonkan baby kami sihet selamat sempurna pembesarannya dan bakal dlahirkan dengan rahmat dan rezeki tuhan

gambar scan kali ni lupe la nak print
alahai....
:(

takpe la next scan doc akan bgtahu klu dah jelas muke baby kami...leh buat scan 4D
tu yang dnanti2kan...

so.....this week kami berhenti entry dsini
rasanye takkan ade masa nak online d pasoh nnt

pengantin 5 bulan nak menyarung inai lg djari...tp inai tumpangan ajer kali ni
eheheheee.....

*
*
*
ha.....
lupe la....
entry hadiah buat papa ari tu lom publish lg

akhirnye
kotak hadiah terbuka
*
*
*
mama hadiahkan papa baju kemeja bonia buat papa n polo
sedondon colour ngan mama
kami akan gayekan masa menghantar pengantin ke rumah lelaki nnt
ehehheeee
nak jgk sweet couple ni jd sedondon mcm pengantin

*
*
*
tension....upload gambar takleh
nape tah
:(


next entry lame lg la sikit....tggu balik ke melaka
so...
tata...

Wednesday, November 11, 2009

asik makan je.....mama d denda

Posted by S.A.L.J.U sha at 3:22 PM 0 comments Links to this post
semalam seronok nye tak terkata
makan
makan
dan
makan.....
wah...kekawan ckp mama preggy makan tok 2 org tu kuat makan
heheeee....

takde nye istilah tu nak ikutkan dlm kamus doc
makan banyak pun kene marah tau ngan doc klu dah berat badan naik mendadak

8.00 - sampai jer opis terus menyuap nasi lemak bungkus 0.60sen...

9.30 - mengekor kekawan ke RR masjid pekene kotiyaw goreng lembab...sedap...

1.30 - mcm bese bele mak dan hubby ade uma...kite pun balik menyantap hidangan asam pedas melaka ngan nasi bersama meke

perut dh sentakkkkkkkk........kekeyangan
:)

5.30 - pekene roti cicah asam pedas melaka mak...w0w...mmg faverottt.......

8.00 -  hubby ajak g beli hadiah kawin tok adik ipar ku yang akan berkawin mggu ni...sambil tu makan luar.



 
sha wif hubby+our baby dlm tummy...ehehehee

 
makan2 d johnny

 
wif mak jgak

 
w0w...mak leke makan udang besar

 
wak....senyuman nye sgt menyenangkan anaknye ni

 
us....makan dan terus makan....
nmpk tu....semakin tembab mama preggy ni.


lepas makan.....mama jadi takutttttttttttttttttttttt
alamak b...mama makan tak igt berpada2 la b
esok ade checkup doc kene minum air gula...amik darah...check kencing manis ade ke tak
huhuhuuuu.......


ari ni......11/09/09 g jumpe doc seperti yang djanjikan
kene amik darah minum air gule 2jam selepas amik darah lg
2 kali mama kene cucuk
sib baik papa de teman kan mama g doc
siap ckp ngan nurse.."sy takut jarum....sakit tak?"
"la...patut la sejuk jer tangan ni....ala tak sakit la....sikit ajer sy cucuk eh
jgn keraskan sgt tangan t daah tak kuar dah kene cucuk 2 kali...lg sakit." lunak jer suara nurse tu nasihat...tgk pun org lame...kire makcik la.....so dlm hati..ok kompiden dia yg cucuk

ok...dah cucuk.
haaa...??? dah ke? la tak perasan la.
hehehehe.....

pandai nurse tu sambil dia cakap dia cucuk nye tangan mama ni....leke la mama tak tgk jarum...tutup mata plak tu.

result esok......esok checkup preggy mcm bese....so tahu la adekah mama mewarisi penyakit kencing manis arwah ayah atau tidak.

ari ni mc...nak guling2 golek2 drumah
*
*
*
tata


Tuesday, November 10, 2009

baju oh baju.....

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:38 PM 0 comments Links to this post



keluhan.....
pd ketinggian sy yang sedang2 sahaja
155cm

ye ke ketinggian tu...?? tah le...agak nye la
dengan keadaan skg sedang 4bulan tummy sy makin membesar dan akan membesar
segala baju kurung yang kecik molek sy dl dengan berat 48-50kg
mengjadi keluhan sy kini

arggggggggggg................semua dah tak muat
sendat mendat
baju muat kain plak tak lepas....
de dah mcm sarung nangka
pakai kain zip separuh pun ade...tak terlucut ajer tu
ehehehehee

skg xtvt sy shopping....shopping...shopping
mencari baju maternity
seluar blouse mmg byk pilihan
ade 4 pasang dah...semua sy pakai time keluar

tp........bile g keje nak pakai ape?????
leceh nye gomen nye peraturan ni
lg2 opis aku yang byk mulut...tok..tek..tok..tek.....
asal seksi sikit...de bunyik kiri
asal terjarang sikit de bunyi kanan
tp...ade yang pakai jgak..cume dah biasa tengok..org lain takde la berbunyik kiri dan kanan
alahai...........
apetah lg seluar..
gomen kan jenis kain jer leh pakai
seluar ni ikutkan masa lawatan tapak je

tp..pepaham la sikit....
klu yang maternity tu
baju dah la terhad
nak beli lain tok keje ...lain tok keluar
pakai nye dlm tempoh 9 bulan ajeer

sy g kedai2 baju kat luar sana tu
balik2 baju yang sama
jenis dress maternity ni sgt2 membosankan
lg2 sy yang m0lek rendah rendang ni
susahnye mencari baju yang sesuai

last2......online menjadi pilihan
belian online ni plak berdasarkan gambar ajer
kekadang tgk lawa..dah terima barang..alahai..kureng memuaskan hati plak

so far sy dah merembat 3dress labuh tok dpakai opis
2ok ketinggian yang sesuai ngan dress yang dterima
1 lg...labuh la plak...nak tggu 7bulan perut makin besar baru sesuai kot
nak potong??? sayang...kaki dress berbunga2 tak sesuai dpotong

rasa nye nak carik kain plak la...
g tempah la
auntie tukang jahit baju sy yg tomel2 dulu tu...hope auntie sudi mereka baju maternity utk sy plak.
operasi akan djalankan....
cari kain
g tempah


nota kaki :

hubby...........sediakan bayarannya!!!
heheheheee......pe lg tokey la tanggung.



Monday, November 9, 2009

ape hadiah buat papa?

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:14 PM 0 comments Links to this post

erm.....
berlanjutan dr hadiah dr papa buat mama

mama nak membeli dan menghadiahkan plak sesuatu buat papa
ape ekh???
perfume jgak???
papa dah ade 4 collection perfume skg papa tgk pakai ganti2...dah byk dah tu kan

ape yang papa penah tersebut eh...

kasut???
masa nak kawen 5bulan lepas papa nak sgt kasut clack..tp takde saiz kat melaka ni
klu kat kl melambak butik clack
 melaka ni butik clack kat MP ajer...sikit la kat jusco

erm....klu barangan rumah
papa asik kata panas jer bilik kami tu
de jugak hajat papa kata nak pasang aircond
maybe menghitung bajed..memandangkan adik girl nye akan kawen weekend ni
belanjar sure besar dr papa, memandangkan papa dberi rezeki lebih dr yg lain

bajed mama 1500 tok air cond...w0w.........kopak mama keluar saving.
yes or no aircond ???
tu bajed lebih kene keluar saving la
kegunaan untuk keselesaan dan bersama
pembelian yang berfaedah.

jam???
papa ade hajat nak beli jam masa kawen ari tu
pilihan papa makan harga cecah seribu jgak.....
last2 tak jadi beli


sepasang baju???
sepasang baju tok papa pakai dkenduri adik nye
haaa..........mcm best idea tu
papa pun jenis tak membeli baju klu bukan mama yang paksa2 suruh beli
raya tu pun puas beli kan mama belikan mak ayah adik beradik
tp...baju sendiri susah sgt nak beli
pelik...klu seluar jeans tu gakal sgt nak beli..koleksi levi's dah menimbun
bile bab baju....asik kata takyah la....baju dlm almari tu ade yang bebaik lg
adusss..........tepuk dahi la mama dengan jawapan papa
klu baju.... favorat papa...polo
boleh la mama cari new arrivel nye


pakej holiday???
hahahaaaa....besar nye hajat...mampu ke cover semua pakej holiday for us
setakat genting lepas la....
langkawi mcm hajat papa ari tu....oh mampu ke??
flight tiket dah free air asia dr adik ipar staf air asia
cover yang lain....hotel and so on belanjer
w0w
mcm "jauh panggang dr api" jek
eheheheee....


huhuhuuuu...nape la hadiah lelaki mahal2
ehehe...teruk nye wife papa ni.....(nak belikan ke nak berkire)
oicc....bukan berkire tp kene bajet....wife nye ni koje gomen ajer
ahahahaaa....
ni rezeki lebih sbb de dpt rezeki dr allah lebih kali ni tu nak belikan hadiah
dah asik terima jer hadiah dr papa
kene la memberi plak eh....

buat pilihan cepat..........


bajet....jeng...je jeng.........
semampu yang ade la eh
ukur baju dbadan sendiri atau biar pape asal bergaye....no...no..no... tu bukan amalan
so...tengok la nnt ape yang ade dlm kotak hadiah mama utk papa.
:)



Escada Moon Sparkle by Escada for Women EDT

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:24 AM 0 comments Links to this post


yeyeeee....
akhirnye pencarian wangian kegemaran mama papa dah temui

kisahnye..mama jadi fanatik kat escada moon sparkle sejak
1st hadiah dari papa dhari pertemuan mama&papa pertama kalinya setahun yang lepas.

16 mei 2009...tak dsangka tu la tarikh pertemuan kami yang menjadi jodoh buat kami
papa turun2 flight dr dubai...dengan menolak troli yang penuh beg
papa tercari2..... mama pula ternanti2.....
gerangan jejaka dan dara yang bakal bertentang mata buat pertama kali
huh...bile mama mule igt kisah pertemuan mama papa..mama jdi berdebar2 seakan2 mama melalui saat debaran dan bahagia tu. mama :) teruje terasa dhati.

opsss....teruje punye pasal...dah lari tajuk......


Escada Moon Sparkle by Escada for Women EDT100ml
1st time mama pakai haruman ni...mama dah jatuh cinta dengan bau sweet..seakan2 bau buah2an manis berry, stawberry, ...kesimpulannya ni la bau yang mama suke lebih tepat sgt sgt suke.

mama pakai setahun je...dah abis....
eheheheeee...
masa nak hantaran kawin mama request kat papa
mama nak moon sparkle jgak as perfume hantaran
puas kami cari...memandangkan mama ni kat melaka....
pahlawan, mahkota ...semua dah merayau cari botol ke2 moon sparkle
 
:(
sedey....
klu balik kajang plak..bz msa tu uruskan tok majlis wedding
tak sempat merayau ke sogo
klu sogo tu sure la..rasanye ade stok

hantaran mama dganti kan dengan haruman lain
sungguhpun mama yang pilih...........tp.........
:(
hati mama tak eppy.....bau tu tetap tak sehebat escada moon sparkle

kelmarin....papa balik dr bintulu........
biasa la.....mama dpersembahkan pelbagai jenis coklat papa beli kat free duty airport
papa kasi mama gemuk makan coklat ajer ....

tp...kat tangan papa mcm ade sesuatu yang dpegang
tersengeh sengeh papa......
mama intai2 ..papa lari2....kasi / tak kasi mama tengok ape kat tangan papa
nak adegen kejar mengejar ni...
eheheheee..... (mak dlm bilik masa tu)
leh la kami keanak2 anakkan perangai kami
*
*
*
stop.....papa......adus....sakit tummy mama sakit
terus mama duduk dengan muke menahan sakit...
papa terus berhenti main cak cak td,....risau tgk mama
papa dah say sorry byk kat mama
papa buat mama sakit....
papa cuma nak bagi mama hadiah ni...escada yang mama cari dr ari tu
papa dah jumpe kat airport bintulu
100ml takde.ni 50 ml jer..tu pun last botol
mama...papa say sorry la.....papa ajak mama main kejar2 plak lupe tummy mama dah makin besar tu
dlm hati mama dah gelak dah tu
( tu lakonan jer tu.....) hahahaaaa....pandai mama
*
*
*
ahahahaaaaa...yeyeeee.....mama dpt moon sparkle
papa tq tq tq
papa ingat cari kat tok mama mane2 papa g
terharunye...

*
*
*
oicc.....dpt terus lupe sakit
sakit ke ape td tu????
mama olok2 ngan papa eh.

heheheheee.....
haah...olok2 ajer sakit td papa
penat la nak main kekejar.....
tak sabar nak tengok ape kat tangan papa tu.

:) :) :)
 akhirnye mama dpt moon sparkle
tp mcm sayang nak pakai...memandangkan susah nak jumpe
harga pun boleh tahan 50ml rm200
ari tu papa hadiahkan 100ml tah la berape harga

td tengok blogger yang biznes perfume ...
erm.....harga boleh jd rm90 jer tok 50ml.....
original ke tak eh???





Thursday, November 5, 2009

gegula hati ku...

Posted by S.A.L.J.U sha at 3:11 PM 0 comments Links to this post



sy rindu kan insan ini............
chomellll kan dia...
pewot dia pun chomel mcm stawberry tu....
kalah pewot sy 4 bulan ni
lusa sy akan bertemu semula dengan dia
yeyeeee....

khabar dr hubby...

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:16 AM 0 comments Links to this post
eppy
yeyeee....
lalalaaaaa.....

baru rasanye hubby on job bintulu semula selepas 5hari bercuti ari tu
naik balik kire2 baru 7 hari...tetibe hubby bgtahu....

mama...papa dah nak turun
job abis awal
so maybe papa turun naik boat 4jam ke darat malam ni
stay 2mlm bintulu...sbb flight abis esok
ade flight sabtu
papa nak balik jumpe mama lg....yeye

ha.....biar betul papa...papa dah standby
berape lame tu????

maybe 2bulan standby
laut tgh monsun la.....

2 bulan geguling ngan papa
hati suke...tapi hati risau jgak

skg time pewot mama kecik ag ni mama rasa mama masih gagah bersendirian drumah
tp dah dpt cuti standby...balik la yek
takkan dok kapal sowang plak ek papa

mama cume berharap dan mama salu mintak salu mama doakan
papa ada dsisi mama saat mama menghitung hari untuk melahirkan zurian papa n mama

so...tunggu papa call mlm ni lg
nak sure betul ke papa jadi naik boat balik darat
doakan semuanye selamat
hubby selamat sampai ke pangkuan mama dengan tummy yang semakin chomelllll ni

:)

Wednesday, November 4, 2009

shopping...terapi bosan

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:45 AM 0 comments Links to this post
tajuk jek bikin kopak poket
eheheheee.....

ape lg....dah sowang kat uma
malas balik awal jer..sure singgah jusco ke mane ke...
duit pun laju jek
kat atm dah mcm kad swep kad kredit

baru seminggu lepas aku memerah duit
baju pegnen dah 1set
handbeg dah rembat CR nye

ahad pun aku rembat lg baju pegnen
huh...rasa chomel2 baju pegnen
eheheheee....patut la pompuan pegnen nampak chomel
rasa nak beli mcm2 koleksi baju pegnen jek...
eh...dingat kan jgak jgn la byk sgt..membazir plak
baju pegnen pakai bile tibe musim jek....
ehehheee....musim mengawan........hahahahaa

semalam jalan jusco lg...
mata asik jeling2 jer kat CR n Bonia
4**
rasa nye hajat hati nak beli microwave
$4** tambah lg berape ratus dah dpt microwave kan
senang nak reheat makanan
takla keluar kuali bagai setakat nak reheat makanan

CR ke Bonia ke Microwave????????????

Tuesday, November 3, 2009

3hari dah mcm 3tahun

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:21 PM 0 comments Links to this post
skg ni tgk layan tv....
bosan
bosan
dan
bosan

miss so much hubby!!!!!!!!!!!
mama jerit ni............hubby dengar tak kat sana???

angin laut bawakan kabar rindu ayg pada hubby
arrrgggggggg,,,,,,,,,,,,nak hubby nak papa nak nak nak!!!!

*toing*
*\*
*toing*

:(