click here

Wednesday, June 9, 2010

SCR6 & SCR7 stroller

Posted by S.A.L.J.U sha at 6:20 PM
*
*
*

entry ni sbb de bg kat link blogger

rujuk gambar stroler..tp lupe check2 blog mamasha tak masukkan pun pic qaish dgn stroller

hahahahahaaaa


upe2nye dlm facebook jer ade

so...sedikit gambar yg ade dlm simpanan...sbb qaish baru pakai 2 kali

mamasha pun malas mengangkut stroller berat ni

tu la...beli ikut mata...bukan ikut cara

hahahaa...marah diri sendiri

hubby pun sure angguk angguk pale kat tgh laut tu marah mama beli stroller ni aritu  kat manjaku baby center.

carseat SCR7
ni yg carseat..letak jd stroller bg baby newborn ke beberape bulan yg sesuai

leh cabut jd carseat pastu
atas qaish sebenarnye ade palang tau..takde la terdedah mcm pic tu

set SCR6
dbaringkan seat tu...boleh baring...tp kaki terangkat keatas

klu nak baring lurus kene letak tilam kecik sikit tok ampung badan baby keatas...br kaki leh lurus.

carseat SCR7 dletakkan atas body SCR6
utk newborn

klu baby dah besar takleh la letak dlm SCR7 ni sbb kaki akan terjulur...tgk kaki qaish tu pun dah ngam2 jer.

pic ni kami letak tilam kat dlm stroller tu supaya qaish boleh baring lurus kaki
so dbaringkan baby keatas@kedalam lg stroller tu br boleh baring lurus kaki

ok.....

tu jer pic yg ade....
hope dpt membantu.




1 comments on "SCR6 & SCR7 stroller"

azahar on December 8, 2010 at 10:57 AM said...

Salam, eh nak jual ker ni? Ada lagi? Saya nak boleh? Sms me at 012 258 1040 kalau nak jual k...

Post a Comment