click here

Tuesday, March 15, 2011

alamak....entry blog jadi mengong plak

Posted by S.A.L.J.U sha at 2:35 PM


tah le pasal...

arini sha buat entry dr minihp

tak dr lappy kesayangan

dan bile bukak entry...baca balik

alamak  !!!

apesal blog jadi mcm kecik n memotong baris2 tulisan sha ni

adussss...

tp xtahu la..klu korg baca ok jer....nampak semua baris tulisan

maybe kat sha jer yg mcm tu sbb kecit minihp ni

xpuas berblog ngan mini hp...

klu pakai  i pad ke samsung galaxsi ke lg la sha xpuas agaknye..

hahahha...

*
*
*

pasal BPA FREE tu...korang klik la kat link yg sha sediakan.....

sha pon copy dr dia jer...

so baca la dgn lebih lanjut....klu menci tgk kat blog sha yg menggong jadinye ni plak









3 comments on "alamak....entry blog jadi mengong plak"

HaninFarshid on March 15, 2011 at 2:57 PM said...

kadang2 blog memang bengong :)

but dont give up writing,k!

nak tau gak cerita qaish haikal yang cute ;)

sha,jom join contest hanin jom....

Cik Masni Soberi on March 15, 2011 at 3:47 PM said...

hahaha...ok jer sha...

axie on March 16, 2011 at 11:12 AM said...

i ok jek ni :)

jom join
CONTEST GAMBAR KAWEN YANG ANDA PALING SUKA
http://azieaxie.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-kawen-yang-anda-paling.html

Post a Comment