click here

Saturday, March 13, 2010

papa back to work....

Posted by S.A.L.J.U sha at 6:03 PM
walau dmana jua diri mu berada

ku cintamu selalu


*
*
*

alhamdulillah, 
papa dah sampai miri kol 3.30 ptg td

pagi td mama bangun senyum tengok papa dcc...
sangat mencintai insan ini

opsss.....hp berbunyik ....sure papa call (stop jap eh.....)

************
(*_^)

yeye....td papa yang 3G

papa bgtau papa dok Imperial Hotel Miri

sempat papa 3G kan keadaan bilik

berbaloi-baloi dengan harga nye....

luas cantik selesa



*********

pasal pagi td....

siap2 kan b'fast tok papa (sejak mak ade...tak usik pun dapur...ehehhehe)

gosokkan baju papa nak pakai
(dah sebulan lebih tak menggosokkan baju tok papa...ye la papa kat lumut....... ari ni terasa rutin harian as wifey balik... (*_^)

beg besar akademi fantasia (akedemi laut offshore men)......... pun dah lengkap

ehehheee...dl masa mama t0mel kecik...mama salu usik papa...mama nak menyorok ikut papa naik laut la masuk dlm beg...eheheheh

skg...bes0rrrrrrrrrrrr nye mama
eh...terasa qais bergerak dlm tummy.....wah....mengiyakan eh....nakal baby mama ni eh


dah janji ngan teksi kol 10.30 amik papa kat uma

yer la...mama tak daye nak drive hantar papa seperti kebiasaan dulu mama pasti hantar papa dengan naik kancil mama ajer dr sejak kite berkenalan bertunang sampai la awal2 kawen.

ni dah sarat b0y0t2... papa pun xkasi mama drive jauh
klu kluar pun mama kene  report dl mane mama nak g...papa akan pastikan tempat tu xjauh dan xterlalu sesak tok mama.

*
*
*

after b'fast bersama....

time tok mama papa bersalam berampun maaf berpesan pesanan berduaan
sesi wifey n husben bile mahu berjauhan lg


 
kol 10.30...ngam2 teksi dah sampai

huh...berat melihat beg dah masuk booth teksi
pelukan erat pasti menandakan dah tibe masa papa nak gerak

papa...igt pesan mama tau

papa...igt mama tggu papa balik

papa...igt kat baby kite tau

(*~*)
sob...sob...sob....

mama jaga diri jaga baby tau

baby dlm tummy pun dpt kucupan papa nye...di usap baby walaupun dpisahkan lapisan kulit

baby pun rasai papa nye sgt risau berjauhan dengan mama nya yang sedang membawa baby kemana jua mama pergi

*
*
*

tata papa

work hati2 safety first

*
*
*

kebetulan ade kenduri kawen sedara kat Pernuh

papa suruh mama g ikut mak pak itam ngan auntie yang bawak sama2 g

jgn dok uma papa kata...kang mama igt papa jer

so...tghari mama makan nasik minyak

wowee...mmg dah lame tak makan nasik org kawen

sedap tekak mama makan td...baby pun suke la tu dlm tummy mama

esok pun kenduri uma busu ujung pasir...g naik kete pak iatam ag....biar xtvt mama penuh weekend ni




nota kaki : berjauhan dengan en hubby buat hati semakin sayang..............
br tau rindu tu sakittttttttt......tp tanda kuatnye kasih sayang cinta dhati mama pd papa

baby qais...be nice dlm tummy....temankan mama k. sama2 kite berjuang menggagahkan diri menjelang minggu2 kelahiran mu sayangggggggg

papa n mama sayang baby qais....u a'r our l0ve.

 



0 comments on "papa back to work...."

Post a Comment