click here

Wednesday, March 10, 2010

officially married 9months.......tick..tock....tick...tock....baby 45days only

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:18 PM


*
*
*

perbualan 1>>>>satelite call dubai-m'sia

"awk dah ready tak tok berkahwin?"
selamber ajer jwp tnpa ade rasa syak...... "sure la ready...dah 25 dah umur ni, jodoh ajal pertemuan djanjikan tuhan".

perbualan 2>>>>satelite call dubai-m'sia
"b balik dr dubai nnt, ikut b jumpe mak b ye ayg"
"ala...segan la......"
(perasan tak ....'awak' sudah bertukar menjadi 'b' dan 'ayg') dua2 menyimpan perasaan dlm diam..follow je angin perasaan tu

perbualan 3>>>>satelite call dubai-m'sia
"b dah nak balik...." dlm 2 mggu b cuti ni kite buat yang terbaik ye ayg. bincang ngan family
(maka...aku harus ready bercerita ttg 'b' dp mak aku)
oh....rupe nye soalan2 terdahulu adelah soalan2 lamaran :)
"ok.... tp tawakal tau. ape2 pun syarat mak bg. sbb....kite cara berkenalan ni ade special sikit"

perbualan 4>>>> KLIA m'sia
"aii..." senyum panjang......... :)
hii...... senyum malu.............. ;)

pertemuan berpanjangan hingga ke jodoh perkahwinan
skg ini la realiti
kite berkenalan bercinta tanpa bersua temu
bile mata bertentang mata...perasaan yang menceritakan segalanya
takdir jodoh pertemuan dr illahi
sgt bersyukur inilah insan nya jodoh yang ku doakan saban hari

*
*
*

skg.....

dah 9bulan rupenye perkahwinan kami
aku sgt bertuah dtemukan djodohka dengan insan ini
walaupun kerja en hubby menuntu pengorbanan masa2 kami bersama
tp itu la sejak awal perkenalan aku dengan en hubby
bertunang pun berjahuan
kini setelah kawen jgak ade masa kami berjauhan
kami berusaha yang terbaik keserasian kami bersama
hubby sifatnye memang penyanyang
lebih cool berbanding aku yg cepat memberontak bila tak puas hati
berduanye kami bagaikan pelengkap sesama kami
itu lah yang kami inginkan pelangkap pada pasangan
sememangnye kami berdiri sendiri takkan ade kesempurnaan
dlm diri dia ade aku
dlm diri aku ade dia

tick...tock...tick...tick....


kehidupan berdua kami akan ade kehadiran insan baru
yang akan dtimang dmanja dbelai saban hari
hasil cinta antara kami
kebahagiaan kami


0 comments on "officially married 9months.......tick..tock....tick...tock....baby 45days only"

Post a Comment