click here

Monday, March 22, 2010

2nd schedule papa menstabilkan degup jantung

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:23 AM
*
*
*

alhamdulillah

2nd schedule papa lebih menenangkan hati mama

 papa baru emailkan pada mama smlm..... 2nd schedule

ikut schedule papa akan naik 1 May,

ok ok la jgak berbanding papa naik 26 april

schedule papa 2weeks offshore n 1week offday
offday tu leh la ngan mama.

harap perubahan2 seterus nye lebih melegakan salur pernafasan mama

jgn la mcm ari tu terus rasa sesak nafas tengok schedule papa.

*
*
*

sbb kedua yang menyebabkan mama berseday...majuk hati....terguris hati
mamasha tak nyatakan pun kat entry sebelum ni...... tu antara mama ngan papa jer la tahu

errmmmmm...

majuk hati mama
(semalam la.......ari ni takde dah..untung nye papa mama majuk sekejap jerkkk....papa mmg tau mama majuk sekejap jer...tp selalu majuk..hahahahaaa)
majuk hati mamasha blom abis ngan papa (semalam nye cite laa...)

sampaikan smlm papa 3G wif mama pun...mama tutup camera 3G tu

hehehhheheeee....

taknak papa tgk muke majuk mama... (yang sedang nangissss)

sbb mmg kelemahan mama klu majuk..... lg2 tgk muke papa yang hanye dlm screen hp ajer

mama sure akan nangissss.....sedeyyyy....

mama nangis nangis....mama tgk muke papa 3G....papa pujuk2 mama

tp mama tutup camare 3G mama.....so papa la yang takleh laa tgk muke mama

kesian papa.......pujuk2 mama nak tgk mama....rindu mama......

( ape yang dmajukkan mama....adelah...... mamasha tak bgtahu kat sini )


nota p/s to papa   >>>>  papa.....sila kota kan janji papa pd mama k... i need u.


*
*
*

pagi ni plak.....  

pagi ni papa 3G......mama dah letak penuh muke wifey kesayangan papa ni penuh camera 3G tu

haaa...... puas tgk....hehehhee

puas papa tanye mama...mama tak sayang papa ke????

mama kata ...... mama sayang papa sepenuh hati mama....tu la sbb nye mama sakit bile sayang dengan sepenuh hati.

pelik....???? sayang tu sakit????

hahahhaaaa....

sakit tu maknanye mama dah kerinduan papa sgt2 gile sgt.....

papa senyum jer..... tahu sgt....paham sgt ngan mama ni dari sebelum kawen lg

klu dah  kata rindu...selagi tak jumpe....selagi tu la ade ajer tak kene

bukan merengek nak itu ini ke nak shopping ke tp....nak pandang muke jer

bile dah pandang muke bam2 masing2 baru la ok..... majuk ape bagai pun semua hilang

dalam senang melayan mama ni...ade susahnye bile mama kerinduan papa.



nota kaki>>>>  janji tetap harus d kotakan..... papa.........igt tau!!!

0 comments on "2nd schedule papa menstabilkan degup jantung"

Post a Comment