click here

Thursday, March 11, 2010

laiLAiLitaMpl0m........mama mahu nangis ke mau guling2

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:38 PM
*
*
*
berita dr papa dhujung talian

emosi mamasha tercalar seketika

berderai2 air mata.......wuwuwuwww

baby plak seakan memahami....terasa gerak2 tubuhnye memujuk hati mamanye yang tgh sedey
*
*
*
mama yang saban hari ternanti2 papa abis work kat lumut

dpt tok bercuti seminggu dua .... sebelum jadual baru offshore ke laut

tiap2 hari mamasha akan tanye papa bile dpt siap keje?

papa akan jawap insyaallah mgu depan......

tak sabarnye tggu mggu depan....yeyeeee.....

*
*
*

tp,,,,,,,,,,

ptg td papa call

papa ade berita t0k mama ni....waaaa....hati sudah kecut.....

papa nak balik es0k tau.....

haaa..... w0weeeee....suke suke suke

ayat l0m abis ag dr papa masa tu......


tp,,,,,,,,,

papa kene naik offshore...... g MIRI sabtu

b0s papa suruh g miri la mama

*
*
*

muke mamasha terus benyekkkkkkkkkkkkkkkkk chembengggggggggggg

mata dah berair......

sambil2 3G wif papa.....tangan dah bertangkup atas muke.....

c0ver nangisssssssssss

*
*
*

papa dah pujuk2 takmo nangis ayg...papa susah hati

papa xleh nak t0lak j0b ni...

b0s papa kali ni lain mcm sikit

bile t0lak j0b nnt sampai 3 bulan dia off kan papa mcm ari tu.
huh..teringat papa t0lak j0b sbb nak selesaikan kenduri adik girl papa 14nov dulu...terus papa d off kan j0b sampai end off febuari....3bulan tu

*
*
*

dah puas mamasha nangis2.....

pujuk2 lg baby...hope baby faham emosi mama skg

sgt rindukan papa

dan terutama sangat risaukan diri t0k bersalin nnt....papa ade ke tak

*
*
*

papa sedapkan hati mama kata j0b singkat jer 2mggu

klu ayg dah sakit2 rasa nak bersalin ayg leh call emergency dan papa leh turun nye

jgn risau.
pepun.....ok la ayat papa tu wat mama senang hati sikit...walaupun mama tau papa pun tak tahu j0b tu betul singkat 2mggu ajer

ayat2 papa mmg salu dpt pujuk mama
lgpun papa kata ni rezeki

rezeki baby nak lahir....papa work work work

ape pun leh bagi kat baby mama papa nnt

leh g cuti2 mcm plan kite ari tu

mama wish list new lappy vaio pun boleh

hahahhahahaaa.......

ayat mmg mengayat

*
*
*

so..tugas mama

pujuk baby pujuk baby

baik2 dlm tummy

pujuk2 baby nak lahir ikut due

pujuk2 hati mama...dah mmg i l0ve lelaki ini as 'pelaut laut dalam'..ahahaha offsh0re men

*
*
*

es0k....nak halfday
(en pegawai sila la sign.....mempertimbangkan mama preggy ni yang mau berjauhan lg wif hubby nya)

mau selesaikan perkara penting sebelum papa g miri sabtu pagi

bayar bill2

papa servis kete sebelum papa g miri....mama tak larat nak g hantar buat tu semua

lengkapkan kelengkapan baby lg

sediakan keperluan papa nak naik laut

mcm2..... sempat ke tuuuuu?????????(garu kepala....mana masa berduan2an kami plak???)


1 comments on "laiLAiLitaMpl0m........mama mahu nangis ke mau guling2"

ZuRaNaI on March 13, 2010 at 12:04 AM said...

mamasha namao sdey2 ye..baby rndu papa die juge..hiii

Post a Comment