click here

Monday, October 26, 2009

sportcheck!!!!!

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:53 PM
aku dah sportcheck!!!!!
aku sembang ngan kekawan blog aku...semua gelakkan aku.
hahahaaaaaa...blog ko lucah ke????

alahai......aku rasa blog ko paling sopan la....
aku nye ni lg lucah
suruh 'kauorg' yang kau cakap blog ko lucah tu baca blog aku la.

eeheheheee....aku pun tergelak jgak ni
gelik ketiak aku plak

sampaikan aku baca dari 1st entry aku sampai la
amaran sunami aku

stay lg tontonan(U) umum setakat yang baca tu 18tahun keatas
hahahahahahaaaaa........

stakat bahasa aku guling2 wif hubby..kerinduan haruman hubby
alahai......
poyo la bunyik lucah mcm tu

huh aku mmg peminat baca blog kawan2 maya
beza nye aku baca blog dengan 'kauorg' yang baca blog
"jangan ade perasaan lain selain gembira bila baca entry blogger gembira
dan terus merasai sedey apabila baca entry blogger sedey"

dlm blog bukan de seharian ttg blogger ajer....
info pun dkongsi bersama
info kenape tak puji???
ayat guling2 wif hubby plak jadi hal nak kata blog lucah
manusia.....itu la dia.


inspirasi aku berblog ni dr blog kak y**E**r**
aku rasa baca blog dia byk infomasi dan rasa teruje sama kegembiraan dan kebahagiaan keluarganya
tetapi aku takde rasa cemburu atau mengutuk blog dia yang memaparkan rasa chenta dia kat hubby dia...malah aku berimpian untuk bahagia dan gembira sepertinya.


nota kaki :
tu la beza nye jiwa...
ade jiwa tulus
&
ade jiwa Xtenteram(mengganggu org lain tanpa ade alasan munasabah)




2 comments on "sportcheck!!!!!"

Mama Qiestina on October 27, 2009 at 9:58 AM said...

ala sha laling..

tu cam nama akak je yg disebut tuu :D
aduiii blushing..terharu hokeh..

hmm thanks sbb jadikan we all inspirasi.
Insya allah kak yat doakan sha juge happy ngan hubby & baby syomel dlm pewott tuu..tak sabo nak tgk anak sha..

dear,usah pedulikan kata2 org..derang tu takde line asik nak mendengki tgk org laen happy..kak yat imune dah kena kutuk kat blog tu,lama2 derang senyap jee..


jgn kusut2 pk kata2 org,tu baby & hubby agi pntg.

take care mama :)

S.A.L.J.U on October 27, 2009 at 10:24 PM said...

ehehehee....
sure2 la akk inspirasi blog sha ni.
klu tak dl baca blog org jer....ehehehe

tu la pasal....sha ni tak kacau org, tp org berbunyik tak suke coretan sha.
sha pun tak suruh meke2 baca. search blog sha nape plak ekh klu tak suke.

k la mama qiestina...t.care baby tomel tu. papa nye pun jgn kurang t.care.
t papa nye dah naik kapal belayar...dah ghindu2an mama qies.

Post a Comment