click here

Monday, October 26, 2009

amaran 'sunami' !!!!!

Posted by S.A.L.J.U sha at 7:58 PM
salam..
wah ade jgak adap aku ari ni nak bagi salam sebelum me'sound' org
erm.....rasanye isi blog aku ni ttg diri aku dan hanye selingan yang hanye secubit sahaja ttg org lain yang kadang kale aku masukkan....

haaaa....bunyik pun dah kasar....'aku' ari ni
sbb nye...
menyampah 'kau kau org' yang baca blog aku ni berbunyik belakang...
eh..tak jauh la....satu bangunan kot...
belakang aku???
depan aku???
kiri aku???
kanan aku???
pandang hari2 jgak???

berbunyik belakang..???
blog aku bunyik lucah??????????

wat...??? haaaa.....
pe kess????
nama pun blog aku...suke aku la nak tulis ape
aku pun tak kacau profile org lain
facebook??
friendster??
tgk sikit..... ade nama saljusha view page2 kamu?????
setahu aku la...aku ni nak bukak profile budak2 yg 'pandang hari2' jarang sekali...sbb aku tak ambil tahu kisah atau menyibuk hal diorg.
pada aku...klu korang nak cite....aku dengar...tp..nak korek sana sini...sorry la....
itu bukan aku!!!!!!!!!!
apetah lg dulu2 aku dah rasa mulut2 mereke yang sangan bercili padi dan terbuka bak tempayan.


padahal aku ni sikit pun tak kacau org...tak kacau pakwe org...tak kacau laki org....
dengki ape korang ni?????????????
setakat budak kaki blog la...rasanye blog aku ni bile dbaca ..bese2 jer topik nye
luahan perasaan suami isteri yg berjauhan
xtvt suami isteri
sembang santai
info
dll....semua ttg aku.....ade kutuk org ke?? takde kan!!!!!!!!!!!!!

tak payah la berbunyik hal org lain
apetah lg aku ni rasanye takde jaga hal korang
jaga jer tepi sepih2 kain sendiri

nota kaki : beza nya antara kauorg dah aku, aku tak semak hal kauorg tp kauorg semak hal aku.
sungguh pun aku tak tahu sape berbunyi tu....tp sendiri bertentang mata

sendiri rasa diri tu menyemak la hal aku kan.

so...korang yang baca tu tak suke....jgn la search blog aku kan.
itu je kunci kejayaan pada penutupan rasa tak suke hati korang kat coretan aku ni.

0 comments on "amaran 'sunami' !!!!!"

Post a Comment