click here

Thursday, August 5, 2010

doakan anak kecil ini cepat sembuh

Posted by S.A.L.J.U sha at 6:13 PM
*
*
*


lihat gambar ini

sy0mel....

bambam...

eppy main air liur dia...

ini la putera hati mama papa

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hari ini 5ogos 2010


anak kecil ini d duga  d uji 

lene tido setelah puas menangis

sakit dcucuk

sakit badan nye

mama xmampu nak cerita panjang

*
*
*
*
*
*
*
*

doakan qaish haiqal b. muhd asrul sauffi cepat sempuh

dan kembali ceria dan sihat


(doakan jga ketabahan mama qaish...harap papa dapat pulang seminggu....walaupun hakikatnye papa br sampai d tengah lautan tengahari 5 ogos)

9 comments on "doakan anak kecil ini cepat sembuh"

i n n z c h u b b y on August 5, 2010 at 7:10 PM said...

inn doakan moga baby qaish cepat sembuh...

Iwani Basri on August 5, 2010 at 9:19 PM said...

sha..qaish kena admitted ke..meleleh air mata tgk..sedihnya..wani doakan qaish cepat semboh..aminn!!
tak sanggop tgk budak kecil tanggung kesakitan..
Qaish..cepat semboh ye sayang..sian mama, papa tak de g work..

ღnFashyaღ on August 6, 2010 at 9:25 AM said...

aa kesian nya qaish...kene cucuk2 bagai...
knape tu sha sampai camtu??

semoga qaish cepat sembuh, n mama sha, sila tabahkan hati, kuatkan semangat k....amin

~dARlee zURiS~ on August 6, 2010 at 10:00 AM said...

kysha demam selesema sikit pun zuris dah luruh jiwa raga..inikan qaish yg terus kena admit.alahaii...sedihnya tengok.
semoga qaish cepat sembuh ye.
tabah ye sha.ramai doa untuk qaish :)

PinkyLady on August 6, 2010 at 10:54 AM said...

InsyaALlAH kak Sha Qaish akan cepat sembuh n Harap sangat Kak Sha Terus tabah..Waktu Aqil 8bulan pun dia admitted to Assunta Hospital because of Virus Fever+Muntah2+flu+batuk2...Pas 2days alhamdulillah Aqil dah Bleh discharge..Aqil Hampir-hampir nak masuk drip tapi Nurse cucuk cari urat tak jumpa..then Doc decide takpayah masuk air..Puasa n minum susu badan je..alhamdulillah ok...Pasal cairkan kahak tu, mmg tak sakit tau Kak Sha..Baby biasala tak sihat n die tak suka pakai benda-benda tu..rimas sgt tu yg meraung tak ingat Malaysia...eheheeh..Aqil pun penah sedut gas tuk cairkan kahak dia juga...so Kak Sha..Be strong Mama and InsyaALLAH Qaish Haiqal akan cpt sembuh...

Dayu on August 6, 2010 at 11:09 AM said...

kenapa qaish sha? siap cucuk2 ni
infection pape ke? ada kawan kita sorang pun anak admit, paru2 infection
aunty doakan qaish cepat sembuh ye

littlehumblelynn on August 6, 2010 at 1:00 PM said...

sha

kena viral infection ke??jgn risau dear..he will be fine..take care ok!!

:: iManja :: on August 6, 2010 at 3:52 PM said...

InsyaAllah takde ape². Smoga baby Qaish cepat sembuh. Mama sure kena strong ok. Take care!

Azian & Zaini on August 6, 2010 at 9:39 PM said...

buat qaish semoga cepat sembuh ok, jgn buat mama risau...
buat mama sha semoga tabah dengan dugaan & ujian...
kesian bila tgok baby2 ni kalo sakit2,
byak2 bersabar ek

Post a Comment