click here

Wednesday, July 14, 2010

hari ke 3 mama keje...mcm g ongkawen jer mama ni lah...

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:34 PM
*
*
*

mama ni...

g keje keeeee

g uma ongkawen ni?????


ssyiuuuuuuuuuuu....... mama g keje la...

tp nak melaram mcm g uma ongkawen......b0leh tak?

bershawl net bagai...heheheee.... 

i like.... i like to be like dis....ehehehee


sayer de anak bernama qaish haiqal b m. asrul sauffi 


buuuuekkkk..... ape hal tgk tgk......

sayer tgk pujaan hati ku ini la.....klick klick bawah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



ni la pic atas meje ku selame mama preggy dl....pujaan hati ku

manis mama.... idung papa

g kat budak cumel ni la...
*
*
*
qaish haiqal b. m. asrul sauffi
chackkkkkkkkk.......manis kan sayer bersama idung kembang like papa ni

heheheheeee......ngamok papa baca ni kang...

wat ever...love u so much papa..... 

love u too qaish haiqal

mama.... sape nak say love ni....

papa n qaish la

*_^

2 comments on "hari ke 3 mama keje...mcm g ongkawen jer mama ni lah..."

izan_cute on July 14, 2010 at 2:01 PM said...

alahai..sejibik shawl net akak hihi.tp akak beli kat psr mlm je 8hengget hehe.tp tak penah pakai lg...bley boria dgn sha lps ni huhu.

S.A.L.J.U on July 14, 2010 at 4:20 PM said...

heheheeee...mmg melambak shawl net ni dah skg.
masa sha mule2 cari dl..susah sgt...kat blogshop asik abis jer...last2 jumpe kat pasar malam jgak pasar mlm kajang la..melaka tak jumpe.

sib baik sha pengikut trend2 shawl kat blogshop... melaka susah jumpe la..klu ade pun xlelawa mcm blogshop nye shawl.

ni la akibatnye time preggy tak suke melaram...abis pantang terus jd gile shopping balik.... hubby balik jer puas sha pakai semua yg dah beli bebyk tu. hubby pun perasan mama ni asik melaram jer..hehehe

tok suami terccinta ape salahnye.

Post a Comment