click here

Monday, July 19, 2010

alkisah bile tak angkut lappy sendiri....waktu tertentu jer la kelihatan salju sha d laman FB dan BLOG

Posted by S.A.L.J.U sha at 2:20 PM
*
*
*

alkisah nye...

mamasha tak bawak lappy ke opis...malas...nak mengangkut

so mamasha hanye leh update facebook dan comment blog hanye waktu lunch hour...

klu dah balik uma...sure la boleh melayan ngan mr BB celcom ni

so ...malam t la yer baru nak reply mane yg tak sempat tu

*
*
*

kenape takleh reply FB & COMMENT BLOG kat opis???

sbb i gov melaka meh.... utk menjaga prestasi khidmat awam.

ahahahaa...poyo jer ayat

tp mmg tak tipu....

CM PM mmg galakkan FB ...tp de la rules nye....kan

sebelum kol 8.a.m , kol 1p.m - 2p.m dan selepas kol 5 p.m

klu guna pc opis waktu tu jer la kelihatan mamasha online

klu dr pagi sampai ptg nmpk online tu sure la mengangkut lappy sendiri

w0key...dah tahu...tak pe....

jumpe ber FB berBlogger mlm kang









0 comments on "alkisah bile tak angkut lappy sendiri....waktu tertentu jer la kelihatan salju sha d laman FB dan BLOG"

Post a Comment