click here

Friday, February 11, 2011

klimaks cerita besday papa...sehingga bertemu tarikh 11022011

Posted by S.A.L.J.U sha at 5:15 PM

*
*
*

ade cerita d sebalik nak sampai tarikh 11.02.2011 ni sempena birthday papa

alamak..br terperasan

tarikh cunnnnnnnnnnn

11022011

terbalik balik gitu

*
*
*

igt tak mggu lepas kami g JB kan

masa g JB tu kami sekeluarga bertemakan 'PINK' colour

dan 'pink' utk papa adelah hadiah besday dari mama
 
POLO shirt New Arrival

berkenan gile baju ni

sweet colour n sgt cantik

dan dh mmg alang kepalan shirt fav papa adelah dr POLO






 abaikan keboncitan papa qaish yg ketara mendukung qaish


cadangan nye sha nak hadiahkan hubby Jam Tangan

mggu sebelum g JB tu dah jalan2 usha dengan hubby kat Mahkota Prade

tunjuk punye tunjuk...papa berkenan n dlm bajet mama jgak

(tp xckp hadiah besday...cume ckp tanye hubby..."lawa tak jam ni..mama bg papa papa suke tak...")
ayat nak pancing selera papa la tp berkias kias xmo ckp utk hadiah besday

ok mama nak belikan

tp nak tahu ape jadi???




mama merajuk

bile papa kata xmo la...mama xyah la belikan papa

mama simpan duit tu

mama belikan papa selipar jepun jer


terus muncung sedepa mama keluar

boleh sangkut hengar

mama siap kecik2 hati nangis kat MP tu tau

hahahaaa...dah tahu hati bini kecik mcm semut

g plak..ckp gitu

sungguhpun mama tahu papa xnak mama bersusah payah berbelanja besar utk papa

papa salu mahu berbelanja besar utk mama dan anak jer

tp bile mama nak belikan sesuatu susah papa nak kata ya

klu kata mama belanja makan laju la dia

sbb makan kan xseberape sgt kos nya

tahu mama mampu nak keluar belanja

(terima kasih la papa...atas budi papa yg baik hati tu)

*
*
*

nak tahu ape jadi ngan bajet yang telah sha peruntukan utk hadiah besday papa

segala pakaian qaish g JB aritu

mama beli miki kids

dan dr shawl sampai la baju mama aritu pun mama beli

mama kejekan bajet tu pegi kat kami

hahahaaa...padan muka papa

elok2 akan dpt Jam Tangan

terus sha xbelikan

merajuk siap nangis2..hahahaaaa

*
*
*

so sebelum g JB 

g la shopping nak cari baju papa yang sama ngan mama dan qaish yg bertemakan 'pink'

akhirnye

mama jumpe baju polo tu

new arrival .. so harga pun tetahu jer la standard POLO

maka mama kata mama bayar

as hadiah besday papa

puas pujuk baru la mahu

tu pun dh cut kos la dr bajet yg asal yang sepatut nya

**************************************


so semalam plak

mama kata ngan papa mama kene balik lambat ade keje( tipu sunat..ehehee)

so kol 5 balik keje terus je g JUSCO bandaraya melaka

dlm kepala dah pk Baskin Robbins

nak beli ice cake utk suprise tgh mlm td


 imej menunjukkan susah payah sorok bawak masuk rumah

siap sorok kat bakul baju..tutup ngan baju yg angkat kat ampaian

baru lepas

heheheheee

 ni la kek nye..siap de ice kering..nak kasi tahan sejuk masa bawak balik uma tu

cumellllll

kecik je ni tau.... tp sedap....
kek vanila..ice creme cuppocino

yam nyammmm

 see..menampakkan kekecilan nye...tp rasanye 1 kg ni..sbb tinggi
kecik xpe
tp sedap....berbaloi ngan harga

muke terkejut...d kejutkan dr tido

qaish d mane???? tido la....


 sesi dapat hadiah lagi tau

tu la bini

merajuk merajuk pun

tetap ade hadiah suprise mlm tu

utk hubby tersayang

CK free...tp X free tau..sedap bau nye

berbayar ok...


sesi suap menyuap xoxo

gambar romantik d amor tidak dbenarkan

memasing cumut

dsamping mama yang mcm kene serangan nyamok d muka

jerawat bertaburan merah2

:(


*
*
*

beriya iya mama nak memeriahkan besday papa kali ni sbb

tahun lepas 1st besday papa setelah kami berkahwin

sha xdpt meraikannya

sha preggy qaish kat melaka

papa plak kat lumut kerja...xdpt g sana

sbb sha 7bulan preggy dan risau masa tu kandungan yang air ketuban asik boder line jer

tahun buat suprise kecil jer ngan papa
link ni
 


coklat jer....tp sgt syok  rasanye bersusah payah post


**************************************

dan qaish

dapat jgak sesuatu dr mama

swimming sut

yeyeeee...

yg pertama buat qaish
 
dl beli swim pants jer

nak tgk...tggu qaish pakai kat splash park sunday ni


:)
 
majuk2 sayang sgt...no way eh sape yg nak kacau daun!!!!!!!!!!!
kami bahagia

bahagian dapat suami tercinta seperti

dia

syukur Ya Allah temukan kami





6 comments on "klimaks cerita besday papa...sehingga bertemu tarikh 11022011"

nanonano on February 11, 2011 at 5:21 PM said...

syokkkk..
xtao pun BR ade kek.. (sedey sbb jarang msuk sane :p)
hehe brape sketoi tuhh??? nk beli gak r :p

S.A.L.J.U sha on February 12, 2011 at 5:18 PM said...

nano>>>


haah ...ade...yg siap take away salunye tak byk dia readykan...nak tempah pun ade.

kebetulan dpt design love aritu :)

seketol plg kecik comel tu 58..sesuai makan 2 ke 3 org jer.

tp sedap..makan seketol srg lg syokkkk ice cream sedap...hehehee

rose on February 13, 2011 at 1:30 AM said...

dear.. sory x sempat nk join contest yg u tag i tu.. dh lewat.. lama x bukak blog.. hehehe..

wow best yer cake BR tu..nyummy...
anyway... u dok melaka kerr?? i pun sama hehehe..

S.A.L.J.U sha on February 13, 2011 at 7:52 AM said...

rose melaka eh

wa..jom 1 day kite berkenalan laga pipi.
kl sha sanggup dtg gathering..melaka sure lg sanggup.

rose keje area mane?

sha kat mitc wisma negeri nun dekot ajer.

rose on February 13, 2011 at 1:04 PM said...

hehehe... alamak.. kecik yer dunia.. rupa2 yer kita dkat jerk..hehehe... rose x keje lah sha.. ada qaseh trus stop keje..
rose duk kat Durian Tunggal...
MITC??? emm rose selalu g mydin.. hahahaha..

S.A.L.J.U sha on February 14, 2011 at 8:45 AM said...

hihiii... orit dah senegeri ni kene jgak bersua muka nnt. mane tahu...dh berlaga bahu t xpesaran..hihi

Post a Comment