click here

Wednesday, February 9, 2011

dh basi...tp mahu jgak!!!!

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:19 AM


*
*
*


mau? mau tak?

jgn takut....basi basi pun ini takde sakit pewot...

hahahaaa...

mahu tak budak ni



*
*
*


bukan mee basi nasi basi eh

cume sekadar entry xtvt weekend lepas yang cuti panjang tu

korang sure pun penuh ngan xtvt..bukan senang dpt cuti panjang mcm tu tanpa tolak cuti tahun ek

bermula dengan hari khsmis tu

pagi xde ape..just b'fast d rumah pekene cekodok ikan bilis

tghari tu xcadang nak masak pun sbb ade jemputan kenduri akikah dari mama aqeef opismate mama

nak tgk pengantin hari tu.....

hehehee...aqeef hang tuah
siap setanjak nenek buatkan

baby aqeef ngan mamanya

see....syok oooo dukung aqeef ni

dudukkan qaish haiqal kat sebelah ..kalah qaish...senang2 t leh kene buli ngan aqeef

heheee

pas pekene kambing masak kicap yang mavelos tu

terus gerak g kg arwah ayah

ade buat kenduri arwah plak oleh pakcik mama


****************************************************

jumaat - lepas asar g kenduri marhaban cukur jambul d felda kemendor jasin

jemputan dr liza suriani classmate dan roomate d politeknik dl

dan juga merangkap ejen insurans kami sekeluarga

sape nak amik insurans MAA takaful bleh terjah facebook dia (liza suryani)

gambar xde dlm simpanan..hanye ade d FB liza jer

mlm plak

g tgk saudara terdekat menikahkan anak

pun gambar takde

tp mlm tu sgt geram...balik tgk kete kene sagat...huwaaa...

melalak tgk bumper persona


*
*
*

***************************************************

yang dnanti nanti

g JB sabtu
rombongan menghantar pengantin sepupu en hubby ke JB

gerak awal pagi...qaish pun xmandi..tukarkan baju cantik jer..hahaha

haa...tempat dia lepak

carseat pun xpakai..nak meniarap nak bebas....aduss

rombongan sampai d dewan bandar baru uda

jgn lupe..kami adelah pink team

papa+mama+qaish
tq kat shawlforyou...post ngan segera shawl mama pakai tu...syokkkk melaram
atas sampai bawah all new

qaish pulak miki kid kemeja soft pink

tak lupe en hubby

polo shirt pink blueblack

 stroller tetap xtinggal

bak kata nenek...tu tempat fav dia xleh tiggal bile jalan2

 pengantin yang diraikan

elwa dan pasangan

 edi (paksu qaish..adik hubby, pasangan eida dan N , dan anak bongsu paklong

 sweet raja sehari
baju mmg cantik
dan d apit bonda dan ayahda pengantin perempuan elwa

acara suap suap kek :)

sesi bergambar plak.....


pasangan ini pasti ada...


 **************************************************


sekian menghantar rompongan pengantin
kami sambung

bercuti plak

papa amik apartment 2 bilik
Emberssy Hotel
 paksu edi
hohooo

 mama dan anak tercinta...cumut dh..memasing dh kol 6ptg

 tokey percutian 1 malam
hehehe

 ok la... 258 semalam....apartment 2 bilik

 teruna idaman melaya merasa empuk ke tidak sofa ni...hohoo

 bilik utama
...just nice

 ruang hall 

 pasangan kekasih awal dan akhir

my MIL n FIL


 Danga Bay


 jgn kata tak kenal ni sape ehhh....

 ni plak...my lovely mom

 semua tgk emmm qaish dlm stroller tu

 wuweeeee..kami naik train...round danga bay
tiket rm 5 je seorg

dok la kamu ngan wan kat depan.....
jeles tgk mama papa berkepit d belakang heheheee


mesti la de pic blur cumut 1 eh....

adusss.... asik perasan cun jer sepanjang masa

**************************************************


dan yang di nanti nanti

pic pic seterus nye 18sx

hehehe

pool kat tingkat 8...sejuk gile

mcm mandi dlm ais

tp qaish tetap mahu air

debusss debusss...air kene tepuk ngan qaish

 1st naik boya  dia

 second dh berenang renang papa ampung...berkocak2 air tu 



 weeeee...ngeeee~~ sejuk la mama



wooooo....hehehe






3 comments on "dh basi...tp mahu jgak!!!!"

nanonano on February 9, 2011 at 1:00 PM said...

comeynye haikal :)
salam kenal yerr..

S.A.L.J.U sha on February 9, 2011 at 2:12 PM said...

nano>>

iesss....malu la saye auntie.
heheee...

salam perkenalan dr sha.
ala..nano..sha nak bukak blog nano xdpt...adusss....xsyok.

~izan~ on February 9, 2011 at 7:48 PM said...

sha,

ada tag untuk sha :

http://cubatrytest-putrimummy.blogspot.com/2011/02/contest-cute-specky-wow.html

goodluck!~

Post a Comment