click here

Wednesday, February 23, 2011

tekan SINI laju2...promo air asia...FLY tiket MURAH weiiiii!

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:05 PM

korang de bercadang nak holiday

holiday yg naik flight

taknak bercuti nak nakkkkk
 
j0m



BIG SALE 1,000,000 SEATS FROM RM 5   
BOOK NOW



NAK TGK JELAS...CLICK IMEJ...

SENANG CITE KLICK JER LINK TU...

TGK KAT AIR ASIA NYE

PASTIKAN REGISTER N BAYAR ONLINE TERUS





*
*
*





JOM...... honeymoon lg



(wahhhh...mcm dpt gaji jer esok ngan air asia)

padahal entry ni bg cadangan kat korang jer klu nak p holiday

sayer xdapat nak amik peluang best ni

sbb tokey besar sedang bercuti dondang sayang sudah 3 bulan....

maka penjimatan berlaku

demi home sweet home kami yg dah mula buat bayaran pertama

yahuuuuu......tu pun sudah sgt menggembirakan hati

walaupun duit keluar...tp kami akan memiliki home sweet home atas nama sendiri


(^_^)







3 comments on "tekan SINI laju2...promo air asia...FLY tiket MURAH weiiiii!"

yaya+frdz+auf on February 23, 2011 at 2:24 PM said...

jem woo website tu... ramai org nak berjalan kot. huhuhu

S.A.L.J.U sha on February 23, 2011 at 2:38 PM said...

yaya>>>

haah la ..sha pun masih bukak...jem...lambat...

pastu harga pun start berubah2...so

klu nmpk murah terus jer book...tp pastikan ade passport klu nak fly keluar negara. senang terus book dan bayar.

wardah on February 23, 2011 at 2:57 PM said...

nak book kena tunggu esok la. gaji esok. hahaha

Post a Comment