click here

Friday, February 12, 2010

nak tgk muke papa supriseeeee.......... *________*

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:24 AM
update edit je la terus...malas buat entry baru....

*
*
*
janji mamasha ari tu tempekkan hadiah lil dr mamasha top birthday hubby 11feb ari tu
ni la yang mamasha parcelkan something yang bauh kuih papa kata tu..ehehehe
hadiah sementara jer..nak kasi hati hubby riang gumbira menyambut birthday sesorang tanpa wifey terchenta
*
*
*
ni hubby mms gambar nye
 
 hubby cukup sebulan 1hari mamam 1..hehehhee
ala...sekali hadap tu abis 30 bijik...bukan leh caye hubby tu


 
kiss me....see ade my lips cuups...cuupss....
muuuuuaaaachh hubby


 
job kat lumut
*
*
*
mggu depan insyaallah hubby kata abis job....

tak sabar dah nak balik.....
hehehehe....

mama dah kene siap sedia ape papa nak cliam hadiah birthday yang mama janjikan

lalalalalaaaaa....ape2 pun boleh
janji dah leh geguling sesama ...mama dah rindu papa sesangat

****************editting on 17hb feb**************




ari ni......
*
*
*
 

lil prasent syayang sampai pd papa

kat Orient Star Resort Lumut tu
*
*
*
hope dpt eppy kan hati papa yang letih work kat sana
balik work..kat bilik hotel takde syayang teman geg0lek

*
*
*
tiap kali papa 3g sure papa say....... miss mama so much......

ohh... mama dpt rasa 

mama punnnnnnnnnn miss papa so much

lame nye nak tunggu sebulan....br dpt jumpe papa

huwaaa.......

papa tak kasi dtg travel ke lumut

perut mama dh besar...dah 7bulan lebih

papa taknak mama dlm bahaya if travel jalan jauh memandangkan mama drujuk ke pakar dsbbkan masalah air ketuban mama ari tu

ok
mama tahan hati demi mam nak jaga ou lil baby dlm tummy

baby...plz gerak2 senangkan hati mama tau
pesanan papa tiap kali call dletak kat pew0t mama....papa pujuk baby

stop sini jer la....
mamasha tgh tunggu panggilan dr papa
tak sabar nyeee..........

0 comments on "nak tgk muke papa supriseeeee.......... *________*"

Post a Comment