click here

Thursday, February 17, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:39 PM
(^_^)update(^_^)


sha ubah entry ni jadi sticky mood

sehingga tarikh tutup contest ni

20Feb2011

gara2......

sha baru tahu buat sticky mood entry

HAHAHHAHAHAA

j0m gelakkan sha yg buta IT ni tp xmalu nak bgtahu baru belajar buat sticky mood

apesalahnye belajar daripada sombong xmahu belajar eh.

peace

*
*
*
sha follower no. 74


OIcccc.... sape yg xmahu menang ini Give Away...oh TIDAK...

SAYA MAHU!!!!
"saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....

SENANG CAKAP

HADIAH YANG DTAWARKAN 

SGT SGT SGT

D NANTI NANTIKAN

MEMANDANGKAN MENJELANG APRIL 2011

APE ITU???

SURE LA MY SON birthday IS one

saye nak sgt gambar2 qaish haiqal d abadikan dlm album yg sgt indah buat kenangan

yang pasti usia 1 itu akan terus meningkat..xkan dpt igt dengan ingatan sahaja tanpa gambar2 yang menarik

so nak la mrs zach amikkan dengan kata FREE

HEHEHEE...... free itu sgt MENARIK

DSAMPING MODEL photographer NYE NNT JUGA  cumelllll  (puji anak sendiri...angkat bakut sendiri boleh????)

saya sanggup turun KL....kg halaman pun dekat jer kajang

sure boleh nye.






so saye mahu tag pada mereka




dan sesiape shj yang berhajat nak menang give away ni















2 comments on "Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!"

mrs zach on February 11, 2011 at 12:53 PM said...

wah..qaish and mama ni mcm ada bakat jd model je. *kenyit mata*

ok2. tunggu kptsn nanti ye.

S.A.L.J.U sha on February 11, 2011 at 3:13 PM said...

wot..wot....~~

tuan tanah contest comment la.

*kenyit mata* balik mrs zach~~

huhuuu...harap2 ade peluang..lalalalaaaaa

Post a Comment