click here

Thursday, February 10, 2011

Splash Park The Mines.....sunday qaish haiqal nak main air.

Posted by S.A.L.J.U sha at 3:54 PM





semua bercerita pasal gathering momma blogger

masa 1st time kat MegaKids aritu

sha xdapat join...sbb kami sekeluarga  ke Sabah

so

aritu d maklumkan momma blogger yang famos amos dayu nurul n ramai lg

2nd gathering akan di adakan pada 13hb Febuari 2011 d Splas Park The Mines

*
*
*

sha yang baru baru ber blogger dr 2009 ni

terkinja kinje la nak join mereka n nak kenal mengenali

sambil menemukan anak anak cumellll mereka

seperti sedia maklum entry sha sebagai SILENT READER terhebat

hheheheee...tetiba nak sama mengenali dunia blogger lebih mendalam

ade yg terperanjat baca entry sha ....sha igt entry mereka dr sebelum hari perkahwinan meraka lg

heheheee...tu la kata silent reader terhebat

dlm list blogger tu semua momma2 blogger yang akan dterjah saban hari membaca entry dan melihat gelagat anak2 cumelll

rasa mcm ade byk anak sbb follow perkembangan mereka

heheheheeee

*
*
*

hati dh gembira sgt nak bersama d splash park

tp dmaklumkan gathering tersebut postpone

apepun....

perangcangan dr awal tu sha ON kan jugak

so sunday 13hb Feb akan berada d splash park

membawa qaish bermain air
(insyaalah klu d izinkan.....sbb pagi td badan qaish demam...demam nak tumbuh gg...demam nak membesar anak mama ni...harap hanye seketika demam tu )

*
*
*

terkini

baca membaca entry blogger blogger lain

rerupenye

masih ON pada yang FREE

tp terbahagi kepada 2 hari

12hb Feb SAT  dan 13hb Feb Sunday

so

harap la sgt sha dapat mengecam blogger blogger famos amos dan sesiape shj blogger blogger yang hadir 13hb Feb nanti

ye la...mereka bukan calang calang org...dah berblog sekian lame dah dikenali d laman maya ni

dbandingkan dengan sha ,....yg hanye asalnye silent reader terhebat.....semenjak akhir2 ni jer timbul

sbb mahukan perubahan

mahukan kenalan yang lebih ramai sambil membina ukhwah

harap salam kenalan dr sha n qaish d sambut :)

d FB.... status semalam mengatakan nak g splas park

kenalan blogger dan FB wani ibu rayyan pun kata mahu kesana

harap kami berjumpe....sbb asalnye status sha tu wani beri respond

so ikut waktu wani la..after lunch hour...

so leh g dulu jenjalan ..makan makan

dan akhirnye g bawak qaish haiqal mandi d spalas park

hajat d hati mahu jumpe ngan semua blog list yang ade dlm blog sha tu

tp dah terbahagi 2

sabtu dan ahad

ramai yg kata FREE utk ke sana...

tp de 2 hari...tak tahu sape g sabtu...sape g ahad...





sabtu br otw dr melaka

ahad jer la kami turun meluang masa d spalas park

dan kemudian memandu balik ke melaka

harap semuanye berjalan lancar

isnin keje....

selasa...jom meh berarak Maulidurasul

dr stadium Kubu( kat jalan hang tuah tu ) sehingga Masjid Al-Azim(Masjid Negeri Melaka)

acara tahunan opis sha JPBD Melaka team no 62 dr 180 team yang berarak

OOO000000ooooooooooooo








11 comments on "Splash Park The Mines.....sunday qaish haiqal nak main air."

evyn4ever on February 10, 2011 at 4:10 PM said...

yup ada 2 date..kolo x free ahad leh dtg sabtu,kolo sabtu x free leh dtg ahad..yang penting mari kita eratkan silaturahim...:)

/me daku blogger cabuk gak :P x sure dtg ke x..apa2 enjoy yaa:)

Nrfadlh on February 10, 2011 at 4:10 PM said...

ill be there tp xsure lg sabtu or ahad. berbelah bagi ni.

Honeysour on February 10, 2011 at 4:25 PM said...

hai sha, ana pun datang jugak tapi on saturday..:)

~dARlee zURiS~ on February 10, 2011 at 4:29 PM said...

hehee.kalau free dua2,pergi dua2 lah ;P
me dua2 takleh g.menjeles je lah ti
bila lak kita dpt jumpa kan?
;)

evyn4ever on February 10, 2011 at 4:40 PM said...

awak ke yg add kt fb tu salju sha(maaf kolo slh)

S.A.L.J.U sha on February 10, 2011 at 4:41 PM said...

evyn>>>

yup....kenal tak kenal atau 1st time br bertegur sape dlm blog..apesalah nye hulurkan salam perkenalan ek.

rasanye boleh agak nnt...berkumpul kumpul tu sure mommy2 blogger.
yeyeee...




fad>>>

sha kompem ahad. sabtu baru dtg dr melaka.
pepun dhati masih berharap berjumpe berkenalan ramai.



ana>>>

sabtu. xpe pasti ramai jgak. mmg semua dh plan dr selepas 1st gathering dl tu kan. so masih dtg spalsh park walaupun anjuran sebenar postpone.

jom memeriah kan splash park sabtu dan ahad....klu ikut hati mahu dtg dua 2 hari tu..hehehe

S.A.L.J.U sha on February 10, 2011 at 4:42 PM said...

zuris>>>



zuris>>>>

alamak...aritu 1st zuris dpt dtg..sha qaish plak tertinggal.

bile plak dpt jumpe kysha zuris len kali ni

S.A.L.J.U sha on February 10, 2011 at 4:49 PM said...

evyn>>>


haah la.... kite la tu..mmg xsalah.
accpt kite tau. :)

salju sha

Dayu on February 10, 2011 at 4:56 PM said...

tiba2 mcm tak confirm gak nak sabtu ke ahad
sebab ahad akan ber-2 je ngan cha
sabtu ekwan ada
tp lebih ke ahad rasa

S.A.L.J.U sha on February 11, 2011 at 8:10 AM said...

dayu>>>

ala....sabtu xdpt la sha jumpe cha ngan dayu sekali.

harap2 ahad..hehehe

linziana on February 11, 2011 at 9:29 AM said...

Sha....splash weekend hari ahad boleh rasanya..hari sabtu tak leh sebabnya azryl punya birthday!!hehehehehe.nanti lin tempekkan muke lin kat blog ek? wink^ wink^

Post a Comment