click here

Wednesday, August 5, 2009

PERPISAHAN _______????

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:23 PM


PERPISAHAN???

tajuk buat hati susah jer ekh....

actually.....PERPISAHAN yg sha maksudkan
hanyalah perpisahan sementara yg menuntut hubby dan sha berjauhan

demi TUGAS dan TANGGUJAWAB

Ya Allah, lindungilah en hubby dan diri sha jgak dr ape2 jua
dugaan saat kami berjauhan ini.




huwaa......
ayg rindu b....
mlm ni boleh tak ayg tdo..tanpa kesayangan ayg ni.

b......
ayg masih tgu call dr b..
b dah janji nak carik public phone call ayg..
roaming xon kat hp...susah nye.
tgu b skype ngan ayg ke....
cepat la b....

b kata maybe sebulan maybe jadi 2 bulan offshore kali ni..


???

klu 2 bulan.....

maksudnye.....
1st raya......takkan ade b dcc ayg beraya bersama.

huh....mungkin tidak...

1st raya as official husband n wifey...sgt2 dtunggu2

tolong la....
mak
kekawan...
bg la semangat kat sha

terasa sgt emo saat2 ni...
apatah lg 1st time berjauhan dengan hubby


p/s.... pada kekawan atau sesape..jgn cite bab hubby masing2 kat sha wat masa ni.
topik2 mcm tu amik memberi kesan RINDU sy pd hubby sy.


0 comments on "PERPISAHAN _______????"

Post a Comment