click here

Wednesday, August 12, 2009

bunga tangan d hari bahagia

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:53 PM
kali ni sha nak share ttg bunga tangan yang sha gunakan masa wedding ari tu.

bagi pengantin perempuan..
isu bunga tangan yang ingin dgunakan sewaktu wedding dkire sgt PENTING...
bukan ape....biasa la pengantin perempuan ni leh cerewet
dan bunga tangan pun mahu dpastikan sesuai dan menjadi daya tarikan semasa majlis berlangung.

klu dulu2...bunga tangan ni guna yang mak andam bagi ajer...
sure bunga plastik yg nakpak kejung dan kaku.
malah dah dgunakan berbayak2 kali oleh pelbagai pengantin.

tp kini.....trend...wedding sure pengantin nak bunga tangan sendiri.
taknak kongsi2 dan ade yg nak simpan ke anak cucu....
(ehehheee...walaupun blom tentu bunga tangan tu akan djumpai zaman cucu cicit nnt..tah2 dah hilang mane)


bunga tangan ni ikut la selera masing2 yang teringin nak pakai jenis ape.

bunga tangan banyak jenis...sprt>>>>.

bunga plastik yg biasa ade dr dl..ni semua org tau kan


>>freash flower(ni dah jadi trend)



>>bunga tangan dbuat dr bunga DIP



>>bunga tangan dbuat dr bunga stokin(kelainan..semakin famous)


nazurincreation.blogspot.com

ni la bunga tangan sha......
sgt suke hasil kerja tangan dr
nazurincreation.blogspot.com

sha masa planning wedding dl nak pakai freash flower....
tp...bile jumpe blog nazurincreation ni...



terus jatuh cinta pd bunga tangan bunga stokin
:)
:)
:)

dlm fikiran...nnt sha nak simpan....
tok dpandang2 dkenang2 hari bahagia sha n hubby.
ehehhee...tu yg dkatakan leh jd kenang-kenangan hingga anak cucu cicit...

insyaallah







0 comments on "bunga tangan d hari bahagia"

Post a Comment