click here

Saturday, April 10, 2010

masih membawa....

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:25 AM

*
*
*

semalam mamasha EL cuti.....

malam tdo semalam dah cuak...nape badan rasa sakit sakit ni

pusing kiri tak kene tdo

pusing kanan punnn tak kene tdo

last last

bangun pagi nak g keje badan rasa sakit sakit sangat....

pew0t mamasha pun semacam jer rasa

hati cuak sgt....

ohh...plz baby l0m masanye la baby nak kuar

*
*
*

masih baring kol 8lebih tu..menenangkan urat saraf badan

mak dah asik tanye j0m la..g klinik ke spital ke

tp...hati mamasha tak mahu mengadap spital lg...rasa mcm blom lg baby mau keluar

*
*
*

seharian merehatkan badan

hubby call pun dah naik risau

keje plak tak siap sudah lg

*
*
*

dah rasa nak amik cuti awal 2mggu tu ajer...

tp hati belah bagi.....

klu tol nak amik cuti 2 mggu tu....maka ahad 11hb(esok) bermula la cuti 2mggu awal dr jangkaan bersalin tu

tah la.....badan memang lain skg

tak sedap....semacam jer bawak....

lg2 nak drive lg ke opis ni..sementara hubby yang belum muncul2 d depan pintu rumah ni

klu la de org bawak teksi kat setaman mamasha ni...dah lame mamasha booked hari2 g keje naik teksi balik keje teksi anta.....

hahahaa...mcm mamasha buat bile GH melaka sbb dah tak kuasa nak carik paking susah2 jauh2 pastu boyot2 nak jalan jauh.


klu nak call teksi luar sure la mahal....stakat bukit katil g mitc tu sure rm15 ke 20 kot

sedangkan g GH tu rm25...tu pun pakcik yg dkenali hubby masa g hantar hubby kat KLIA ari tu

nak call pakcik tu tok hantar g opis hari2 takde la...sbb pakcik tu dr asahan...jauh tu...kol bape dia nak kuar uma plak kan.

*
*
*


so...ari ni sabtu...hubby kata masih keje maybe isnin lewat2 15hb balik

huh....1 hari pun mama rasa dah risau2.....

tp apekan daya....tggu ajer la...

dah kerje hubby mama ni perlukan sgt2 pengorbanan

but....hubby plz jgn amik kesempatan

mama dan baby pun hubby kene bertanggungjawap

0key!!

1 comments on "masih membawa...."

ZuRaNaI on April 10, 2010 at 7:27 PM said...

mamasha..2 weeks to go..bdbar plak rase..kuikui..take care.

Post a Comment