click here

Wednesday, February 17, 2010

our lil prince...brg2 dah mama siapkan

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:54 AM

*
*
*
kenape awal sgt????

sure ade yang bertanye....sedangkan mama sha baru minggu 31

*
*
*

ni la persediaan awal mamasha

dsbb kan ari tu mamasha ade masalah air ketuban bodeline

dan telah menerima enjit mematangkan paru2 baby

so...mamasha beriap sedia awal
kemungkinan atas kemungkinan
namun..mamasha tetap berdoa dan berharap our lil prince nanti 
dlahirkan selamat sempurna sihat cukup 9bulan

so...cuti 4 hari ari tu
mamasha dah siap basuh baju2 baru our baby

de org kata biar la baju baru ade bau baru

tp mamasha tak mau la..
blom tentu bersih
dah dpilih dpegang mcm2 tangan kat shopping tu

so mamasha basuh sebahagian besar yang nak pakai tu
hehehe....siap gosok lg taknak kedut
adusss....skg mama leh la buat...t dah kua....tak sempat buat agaknye baby dah nangis mintak susu
dah lipat cecantik.....masuk beg yang tok dbawe guna kat spital nnt

 
gelap plak gambar ni
after basuh.....


 
keje2 iron baju our lil prince yang bakal lahir nnt
skg de la masa iron baju kecik molek ni..nnt tak tau la ehk...


 
lipat sambil2 baca Pa&Ma
tiap bulan tak lepas beli pa&ma

  

  
beg baby ni nenek nab yang belikan
mama dah siap2 brg2 baby
beg mama jer ade lg yang lom cukup

*
*
*
*********double entry*********

shopping brg2 baby sblom papa g lumut

nota kaki>>> entry ini sebelum papa g lumut....so ade la muke papa yang chubby tu
 

  
ni shopping kali ke berape tak tahu la.....
yang pasti skg bile keluar ajer...sure membeli brg baby
dah tak masuk dah kedai2 brg mama papa
heheheee....lg suke tgk kedai baby dr brg sendiri dah skg

 
baby playland@babycot
dah siap beli lom pasang ajer lg....
tggu dah dekat2 nak bersalin nnt baru nak pasang


 
ni tuan tanah....hehehe
papa beli kipas lg 1 tok bilik tengah..kan uma sewa malas nak suruh tuan uma pasang kipas syiling
lambat nak tggu...skg musim panas melaka ni dah 2mggu tak ujan
papa dah janji nak pasang aircord lepas papa balik lumut
yeyeeeee.....best geguling nnt

 
bekerje keras...hehehe...pasang papa mama tengok ajer
*
*
*
gara-gara broadband pada papa
ari ni mama balas dendam entry sekali gus byk......
online kat opis jer sementara hubby masih dlumut...menanti hubby pulang menanti broadband kesayangan mama jgak









0 comments on "our lil prince...brg2 dah mama siapkan"

Post a Comment