click here

Wednesday, February 17, 2010

broadband ohh broadband..mcm nak beli lg 1 la

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:09 AM
semenjak 2 menjak broadband kesayangan mamasha terlepas tangan ke hubby
mamasha tidak sangat boringgggggggggggggg

*
*
*

argggggg.....

hubby kata nak hantar parcel kan ke mamasha

tp mamasha plak jual mahal kate takyah la.....papa pakai la

heheheheheee....tp tersangat la bosan cuti 4 ari ari tu

nak mengodek menulis melayan blog mamasha yang dah bersawang tu....terbengkalai

*
*
*

harapkan g opis la baru la leh melaramkan blog ni

tp...pc opis tak besttttttttttttt

koleksi gambar pun susah nak masuk

leceh la nak memeriahkan entry dengan gambar2 yang membuktikan kejadian ade org tulis blog tipu belaka ...opssss sape tu.........

*
*
*

tangan dah gatal nak beli lg 1

tp.....ape faedahnye bile ade 2 broadband????

jika nnt hubby naik laut..bukan pakai pun broadband kat laut

mamasha pegang dua2????

lg tak berfaedah...guna 1...lg 1 simpan dan bayar bebulan ajer

ohh......campak jejauh fikiran nak beli broadband lg 1 k

so..so.... gune ajer sementara d opis

kat uma tgk tv ajer dengan bosan la takyah layan lappy kesayangan mamasha tu

*
*
*

mamasha dr masa ke semasa nak membelai papa sopi....
hahahahaaa...ade matlamat tok menukar lappy 14'in tu kepada 
*
*
*
SONY vaio PINK
yang sangat t0mellllllllllll

 


dengan besar hati......hope papasopi baca ini msg......ehehehehe
ari tu papasopi pun cakap cunnnnnnnnnn nye...harga 1799 on promosi klu tak 2000++
kat outlet sony jusco melaka bersejarah
hope berpanjangan harga yang cunnnnn tu

*
*
*

  





3 comments on "broadband ohh broadband..mcm nak beli lg 1 la"

ZuRaNaI on February 17, 2010 at 3:54 PM said...

hehe..sukenye lappy tomei ni..kcik je..ringan

S.A.L.J.U on February 17, 2010 at 4:11 PM said...

ZuRaNaI >>>

haah....sgt t0mellll
lg 1 minat sbb pink colour....
tgh offer kat outlet sony baru bukak 1790>1800 la kan
sgt mengidap...mcm nak letgo jer lappy skg yang guna tu br setahun tu.

tp...hubby l0m tahu lg..perlu proses membodek tu.
hehehhee

tp sony vaio ni sensetif skit
so klu nak pakai perlu lebih cermat menjaganye

S.A.L.J.U on February 17, 2010 at 4:19 PM said...

ZuRaNaI >>>

nak tanye mcm mane adik buat code tok tak kasi org copy ape2 link kat page blog kite?

Post a Comment