click here

Wednesday, February 17, 2010

kerinduan

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:20 PM
sangat rindu kan pasangan ini.........
*
*
*
 
yang setiap kali bergambar sendiri sure tak muar lens camera
hehehheeee
papa dah semakin chubby
mama yang semakin buncit baby


heheheee...papa mmg suke buat muke ketat mcm tu.........
alamak....papa mama dah menampakkan ke buncitan papa tu...
hahahahhahaaaa.....
abis la...papa balik t sure mama kene buli

*
*
*

rindu kat puteri yang kaki buli uncle cupi nye ni

 
 aksi dia menari 
pantang nampak camera...dah nak buat aksi


 
teke....
sape yang kene buli tu main ton ton todak naik kude
*
*
*

 
hahahahaaa...ni la org nye
>uncle cupi<
zura mmg suke buli uncle cupi main naik kude kaki
abis la......sok baby acik kuar
boy pun kene buli ngan girl ni


0 comments on "kerinduan"

Post a Comment