click here

Thursday, February 25, 2010

entry sblm cuti maulidulrasul

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:11 PM
*
*
*
mamasha semakin malas mencoretkan sesuatu dlm bl0g tentang shasauffi ni

bukan ape...dah 3mggu hubby jauh setelah 3 bulan bercuti berkepit ajer berdua

mamasha dlanda keresahan kerinduan yang sgt sgt sgt susah nak di bendung

ye la...dah sedap 3 bulan susu anmum secawan pagi mlm pun papa yang buatkan

kaki sakit...papa jgak urutkan walaupun kekadang dengan kudrat papa yang kuat tu sakit sebenarnye dpicit papa...tp tangan papa....mama sedap ajer

g keje balik keje ade papa yang anta amik..kekadang dtg mengader lebih tghari pun kuar sama dating lunch

byk benda lg mama papa buat bersama 3 bulan lamenye papa cuti

*
*
*

ni dah 3 mggu papa jauh

bukan mama tak biasa sebelum ni berjauhan ngan papa sbb work papa

tp......pe yang mamasha rasai masa2 pegnen ni

jiwa kecik

hati kecik

air mata luruh dengan mudah

sabtu ni masuk la fasa 8 bulan

mama harap mama doa semuanye selamat

harap2 papa ade dcc mama nnt

alhamdulillah...qais semakin baik dlm tummy mama

masalah air ketuban ari tu dah d paras OK

tp masih ade next checkup 11mac nnt..harap terus OK hingga selamat mamasha bersalin

*
*
*

weekend ni cuti panjang lg

dr jumaat maulidurasul hingga ahad

sememangnye mamasha takleh join perarakan maulidurasul opis mama

so dok uma ngadap tv ajer la...meraikan sambutan maulidulrasul

menanti papa balik...oh...sure nye papa tajleh balik sbb ape2 perayaan pun takde cuti if on job

selain djadualkan bercuti dlm scadule

*
*
*

so so so

dok uma dediam k

paling jauh mau g pun melawat jusco ayer keroh ke mydin ke

sejauh dr tu...mama sha tak larat

*
*
*
ni ajer la c0retan mallu2 kucing mamasha utk tidak mengosongkan entry tok beberape hari

tggu la next week..start keje br leh update....sbb drumah xleh online broadband kesayangan pd papa

tata....

salam maulidulrasul semua

1 comments on "entry sblm cuti maulidulrasul"

ZuRaNaI on February 25, 2010 at 12:35 PM said...

slm maulidul rasul mamasha..hii~

Post a Comment