click here

Wednesday, February 17, 2010

bile hubby hubby OnG bekerje.....wifey wifey berblogger

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:32 AM
*
*
*
hubby sha skg kat lumut
on jo
*
*
*
tetibe 1 day ari tu masa hubby dah sampai lumut 3 hari
hubby tanye sha...

mama....mama kenal tak wifey kawan baru job papa kat lumut ni ...org kuantan

mama dah pk2 sape2 yang blogger org kuantan

erm.....1 jer dlm fikiran ni....

sure mummy cha cha dan arissa.....yang t0mellll tu
dan pandai buat kek...sgt sedap tgk gambar2 kek dia
*
*
*
hehehehe....sembang nye sembang

betul la tu papa

mama kenal kat blog..kire wifey2 yang ber blogger d masa lapang ni

dl mama de tanye kak izan ni hubby dia kenal tak papa...masatu tak kenal ag

sekali job kali ni bertemu plak papa ngan hubby kak izan ni

*
*
*
OnG@offshoreman yang mcm2 post as qc man ker welder men ke.... ni bukan nye besar sgt....
bebalik org yang keje tu akan berjumpe setahun ke dua tahun sekali atas job yang sama

yang mamasha suke.....mereke2 ni keep in touch utk mengkabarkan...
OOOIITTTT.....ade job baru sape nak apply g kat sekian sekian sekain

kirenye perkabaran job tu sure dsebarkan dlm group diorg
tp..pe pun rezeki memasang la.... bergantung pd pengalaman..cv diorg..cert diorg..demand payment diorg...mcm2 la

*
*
*

sementara hubby2 sekalian berkerja
*
*
*
wifey2 plak berkenalan ber blogger dan berkenalan ringkas kat blog

ade yang sempat dah berkenalan face to face...berkunjung rumah
 *
*
*
klu de rezeki lain kali...berjumpe la ye





2 comments on "bile hubby hubby OnG bekerje.....wifey wifey berblogger"

izanpyus on February 17, 2010 at 11:35 AM said...

Hehe...ada plak kuar nama akak kat sini hihi...akak nak bertolak dah jap lg ni..asben amik akak kt umah cousin kt putrajaya...

ada jodoh n rezeki kita jumpa la nnt...makan kek 2gether2 ke..hihi

sha ada facebook?nanti add akak k.Harizan Zakaria.No hp akak ada kt blog kek akak...

take care dear!~

S.A.L.J.U on February 17, 2010 at 12:01 PM said...

izanpyus>>>

hehehehee.....sha ari ni baru dpt online br masuk opis...broadband kat hubby.

hubby sha la tanye pasal kenal ke someone dok kuantan husband dia offshore jgak.

tak lain tak bukan la kan mummy chacha ngan arissa

hubby2 kite keje sama job kali ni la kak.
tp jap je hubby sha kat lumut tu abis dah g job lain under client.
hubby akk under contraktor..sambung naik laut terus eh nnt.

akk baru nak g lumut eh.
igt dah sampai.
sha ari tu nak g jgak...balik raye cina tp raye cina hubby takde cuti so takleh hantar sha balik melaka.
nak naik bas plak sha tengah sarat masuk 8 bulan ni....tak dgalakkan travel jauh sbb sha de komplikasi pegnen ni.

insyaallah lain kali kite leh jumpe
:)

terliur mama pegnen ni tgk kek2 kak izan tau....rupe dah cantik sure sedap lg la sedap.

Post a Comment