click here

Thursday, June 24, 2010

si b0lat yg b0tak....

Posted by S.A.L.J.U sha at 7:12 AM
*
*
*

huhuuuuu...

memulakan skill menulis setelah lame bercuti dengan entry si b0lat

si b0lat????

heheheeee....

anak mama la....


*
*
*

tp..si b0lat dah berwajah baru...

heheheee....makin geram mama ngan si b0lat ni

makin nmpk b0lat dia

smlm g la hari J-card yg ramai gile2 tu....mama papa g bawak qaish




masa papa g bayar tu mama lepak la kat mother room
ade lg lg sorang mother ngan baby dia

mama tanye la berape bulan...baby dia 3 bulan

oh...baby mama lg kecik la br 2bulan 2mggu...

terperanjat sis tu...oic.....berisi yer anak..

minum susu ape?

mama jwb la enfa
oo..enfa mmg bagus..anak 1st ni pun minum enfa..hah berisi

baby second sis tu nmpk kecik kerus sikit

tp suara nangis....huh...nyaring nye.....baby sis tu nangis ligat2 kaku kat mother room tu

sib baik la qaish tak buat hal mcm tu kat shopping

qaish ni g shooping diam....tdo lg

kat uma lalak ....tak igt..mau gegar uma

 *
*
*

dah mama shopping baju raya qaish sampai 500


hahahaaa...papa yg terperanjat

papa pegang qaish..stroller tak bawak sebab nak beli stroller lain

heheheee...


qaish dpt stroller yg lebih ringan dr SCR6 tu

stroller bese2 jer Sweet Cherry jgak...jusco takde brand lain la


balik dr shopping tu qaish baik jer...tdo...alhamdulillah

dpt la mama beli2 baju qaish tu...suke suke suke

*
*
*

nak tgk si b0lat yg botak

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni gambar2 masa lepas balik kedah penang 3hari lepas

botak kat kedai mamak jer.....lambt sgt nak plan buat cukur jambul

qaish pun rambut lebat...panas qaiish dah berbijik2 ruwam

abis mama botakkan
ni balik dr penang....lebat rambut qaish siap sidebun ag


abis......kene botak kat kajang.....


oooo....b0lat.....bukan bulat k...tp utk qaish B0LAT

diam jer masa kene  botakkan kepala dia..agaknye ringan rasa


berserah jer .....

mandi....lepas botakkan pale qaish

lege agaknye...senang mama nak syampoo kepala botak ni


entry holiday sepenuh nye mcm malas jer nak upload gambar bebayak tu....

adus..skill dah ilang sbb sedap holiday...malas..........

0 comments on "si b0lat yg b0tak...."

Post a Comment