click here

Friday, June 11, 2010

ooiiii hantu anonymous..gerenti HANTU yg sama

Posted by S.A.L.J.U sha at 6:33 PM

Anonymous said....
lps botol,stroller pastu puting..agak2 ape ye pasni..pampers plak kot..



*
*
*

kau sebuk ape entry yg aku tulis

kau tu yg menyebuk rumah org

blog aku cerita aku entry aku

aku punye pasal la!!!

*
*
*

nmpk sgt kau pendengki aku

tu kau menyebuk kat blog aku

*
*
*

kau dah sememangnye aku tak undang membacanye

ade org lain yg follow blog aku

kau igt blog aku ni takde pembaca setia ke?????

klu takkan kan reader aku saban hari bertambah

hari ni jer reader aku sekurang kurangnye ade 102  
bukan 1 ke 2 jer reader blog ni


kau pendengki!!!!!! no 1


pendengki n0 1 dan pembaca setia jgak kot

hahahahaaaa

sbb tu kau bukak blog aku hari2

 mengikuti perkembangan shasauffi blogspot


7 comments on "ooiiii hantu anonymous..gerenti HANTU yg sama"

Mama Qiestina on June 11, 2010 at 8:44 PM said...

hahahhaahha hantu!

aiiih kat memana aje si mak enon tuuu.die peminat kipas susah amti qaish tu..wakkakaka

naniey on June 11, 2010 at 8:51 PM said...

ala sha tkyah la dok layan anon tuh..
biarkn jela die dgn dunia die..
& kt bahagia dgn hubby n bby kiter.. =)

saggieda on June 11, 2010 at 10:00 PM said...

Ahah sha...pedulikan org camtu...dengki la tu blog dia x der org bukak agaknyer...hahahaha...akak pon rasa dia tu peminat no 1 sha kot....dah tentu2 tetiap ari dia bukak blog sha...wakakaka....!!!!!!!

S.A.L.J.U on June 11, 2010 at 10:02 PM said...

kak yat naniey>>>

tu la nak layan pun memang malas.

tp saje mmg sha buat entry hantu ni. bg panas dia plak. dah semak semak menyibuk kat blog org buat onar plak.

rajin plak follow baca blog kite dah taksuke jgn la baca.

terima kasih la kat hantu ni menambahkan reader kite.
heheheeee.....

Mama Qiestina on June 11, 2010 at 10:03 PM said...

pasni sha citerla sha ade umah bangloo 8 tgkat & ferrari 8 bijikk.pastu qaish dah ade keta mainan cam anak beckham tu,,kasi panas.ekekeke.

whateva la kan.asal kita tak aco life org.
chilss :D

S.A.L.J.U on June 11, 2010 at 10:14 PM said...

kak eida>>

tu la tak paham hantu ni.

kak ieda ngan sha pun br berkenalan smlm walaupun kak eida dah silent reader blog sha...kak ieda takde pun ckp bebukan mcm hantu ni

entry sha sekurang2 nye membantu kak ieda kan pasal botol susu tu...tu namanye kite berkawan melalui tulisan. leh berkongsi

ni hantu ni baca entry org dia sakit hati tetibe agaknye...nak buat onar blog org plak.

S.A.L.J.U on June 11, 2010 at 10:15 PM said...

kak ieda>>

dah beli tak botol dr brown tu? online jer kak senang klu susah jumpe kat shopping.

:) dtg depan pintu lg..hehehe

Post a Comment