click here

Tuesday, June 15, 2010

free promo blogshop~radiusite

Posted by S.A.L.J.U sha at 8:01 PM
*
*
*


tip 1....klu nak beli ngan radiusite ni....kene cepat

sbb blogshop radiusite ni sgr panas panas panas

mcm goreng pisang panas

item yg dupdate sure dalam beberape hari atau jam boleh sold out

rezeki radiusite yg dimiliki cik ika eh..bukan...

pn. ika...heheee....ika ni baru jer melangsungkan perkahwinan

yg sangat cantik.........darkpurple thema

(tarikh kawin kite sama la ika...30mei.... tp sy dah 1st anniversary)

*
*
*

cerita pasal item2 yg djual d radiusite

pendapat sy....

material yg ika gunakan mmg best yg jenis syria tu

shawl plak...same la mcm blogshop lain..benda yg sama

tp ade pembaharuan dr radiusite

shawl terbaru ciptaan ika

hot seller tau semua nye...cepat abis

***
1st time sy beli kat radiusite ni mcm tak percaye..tanye2  jap jer klu tak cepat bayar dan cepat2 kompemkan

bile tanye balik sure sold out

hahahaaa....

so sape nak beli ngan radiusite pun kene sabar dan setuju dengan syarat yg ika buat

sabar menanti email reply dr radiusite

sbb radiusite ni menerima email 1 hari beratus2 email order form...bukan 1 2 jer
hehehe....yup

*
*
*

ape yg sy dah grap dr radiusite

syria 3 helai 1shawl

nak ikutkan byk lg...tp bile tanye2 dah sold out....huhuhuuuu...sedey

item yg cantik2 sure seminit jer dah fully booking

peminat radiusite ni ramai gile

one of them...i la.....

pelangi shawl purple


ade lg syria yg masih blom pakai... pink tu..tgu naik keje la nak melaram

gray & black tu cotton syria
best..tak tebal sgt tak nipis sgt...pakai pun terletak jer

ni yg sy order pd masa dlm pantang.... heheheee...dlm pantang dah pk nak melaram balik

hehehe..suke suke suke


*
*
*

update terkini dr

radiusite

cepat-cepat pilih.....mcm pisang goreng panas.....
pinjam gambar tuan tanah radiusite
ika yg masih seri pengantin baru
*
*
*
ika..hope order akk ade k ^_*
dsbbkan baru order shawl ni
blom dpt tkde la gambar yg sy pakai

nak tgk sila la klik link2 yg sy bagi

*
*
*

set tu utk colour baju raya tahun ni.....
yeyeee.... 1set 1 family

0 comments on "free promo blogshop~radiusite"

Post a Comment