click here

Friday, June 11, 2010

pacifier qaish menimbun....

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:57 PM
*
*
*
masa qaish belum lahir beriya2 mama kata...

no puting

no pacifier

no

no

no

*
*
*

sekali dah lahir.....

asik ngamok2 jer..nenek sumbat pacifier Avent yg dlm started set tu

hahahaaaa.....terus la bernyot nyot

mama ni puas la ckp no puting la nenek

nenek kata ...anak ko ni melalak jer....

nak tdo mesti lalak lalak dl...dah dodoi pun lalak.. ape nak buat

sumbat puting la.

adusss....tu la permulaan qaish berputing kosong

*
*
*

mama yg risau qaish berputingn kosong

puting kosong ni bahaya

kene moniter selalu

pastu qaish kecil lg...

mama tanye kawan2 mama...sekurang2 nye 3 bulan br anak mereka berputing kosong de 6 bulan baru bagi

qaish plak sebulan dah berputing kosong

*
*
*

 nak tgk koleksi puting qaish

seperti botol susu byk koleksi...puting pun beratur koleksi qaish
tp yg pakai avent,MAM,....lain2 tu nyonyot sekali dua jer
skg barisan puting ni semua dah bungkus...
qaish de puting baru yg lain..yg lebih sesuai tok baby


dr kanan pacifier aven, gaint, hadiah dlm hamper, MAM, okBaby

dlm byk2 tu qaish pakai yg avent nye...tp leceh la..malam salu ilang sbb colour putih tak nampak klu qaish dah semburkan puting tu terpelanting tah mane2

puting ni qaish pakai nak tdo jer...atau time ngamok2 tu

pastu dia  semburkan puting tu bile dah taknak

*
*
*

latest pacifier yg mama beli yg d suggest oleh sepupu mama yg doc tu

Nuk PACIFIER

mahal oooo...takde jual 1, 

de 2 dlm 1 pack rm 28iggt

mama sanggup beli mahal pastu ikut kesesuaian umur baby sbb mama takut kang gg qaish tak lawa....hahahaaa....tu yg mama risaukan

mmg betul takut la mama sendiri buat anak mama jd Mr. J...jongang

dah la time preggy dl seboleh2 nye klu cerita halimah jongang tu mama akan tukar chanel lain

ahahahaaaa......

Nuk pacifier


5 comments on "pacifier qaish menimbun...."

Dayu on June 11, 2010 at 3:32 PM said...

eisya pn skrg asyik keje isap2 tgn dia je
lps susu mulut meesti menyoyot2 lg
bukan nak susu pun tp dia saja ada benda nak nyonyot.
bila nak tido, abis basah glove dia isap
tp selagi dia tak melalak, tak bagi la puting
mostly smua parent mmg tak suka puting ni kan..

SSulieana on June 11, 2010 at 3:34 PM said...

salam

sama la kekdahnye dgn my baby...lepas dh abis pantang terus isap puting...sbbnye asyik melalak je...hehehe...takut jgk nnti gg x cantik...tp rasenye kalau gg dia dh byk nnti nk stop kan dia dr isap puting...

S.A.L.J.U on June 11, 2010 at 4:50 PM said...

dayu>>

qaish dah main air liuh juweh2 lidah....kekadang siap buat buih2 lg,,,,hgeheee

tu la..qaish susah tdo..puas dodoi..buaian mmg lom pakai lg..tp skg dah tak tahan qaish susah tdo. papa balik nnt nak cari buai jgak.

puting tu bile ngamok2..susah tdo..sumbat terus melut dia bile nyonyot khayal baru nak tdo.

S.A.L.J.U on June 11, 2010 at 4:51 PM said...

su>>

heheheee...kan 1st risau teringat gg tak cantik nnt
eheheeee

Anonymous said...

lps botol,stroller pastu puting..agak2 ape ye pasni..pampers plak kot..

Post a Comment