click here

Friday, May 14, 2010

xtvt sampingan......setelah membelek2 qaish

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:59 PM
*
*
*

belek2 qaish....

tiyom tiyom qaish....tu la hobi paling best...bau qaish sgt sgt best...kalah perfume escada mama tu

even mama pakai 1botol bedak baby johnson pun tak sewangi bau baby original.....best oooo tiyom tiyom ngomol2 qaish

popok popok qaish.....kasi beeeek...sedawa kuar angin
selalu membancuh susu setiap 2jam..tukar drypers....1hari takkan kurang dr 5keping pakai...tak sabar mama nak pakaikan qaish ngan cloth drypers yg mama beli kat lunatots

lunatots qaish tertinggal kat melaka la...

klu cite pasal qaish ni mmg mcm2....

pantang de xkene sikit...mama dah belek2 sapu mcm2 xkasi merebak

skg ni qaish de ruam susu sikit kat muka....adus...berjerawat anak teruna mama ni
hehehehe...sian dia.
ruam susu tu normal ...kene salu bersihkan jer dan sapu lotion....ok la tu nnt.




ape lg xtvt mama berpantang yg alakadar ni...

*
*
*

berbengkuk dah seminggu tak pakai...adus....ape la malas sgt ni

makan jamu jer mama rajin...sbb senang...telan ajer berbijik2

bertungku selang seli buat......mama.....aippppp......jgn malas....boyak nnt.

*
*
*

mama giller2 shopping online skg ni

tudung syria dah de 6pasang online shopping nye pasal
paling best mama suke shopping syria kat


 tp.....kene tiap2 hari bukak blog ika ni....

klu de update...berkenan terus la order cecepat

blog ika ni mmg cepat soldout syria shawl dia

1st mama beli sehelai jer...tp bile syria dah sampai..mmg berbaloi baloi cantik n pakai pun kene

terus 2nd time order 2 helai terus tu pun..... cepat abis....berposak nak booked syria ika ni

yeyeee..tak sabar tggu 2nd order tu sampai ke tangan

*
*
*

lain2 tempat mama borong syria kat sini....


sini pun lelawa....

design sendiri tau oleh blog ni....klu tengok pun takde kat blog2 lain design dia

menarik!!!!




**** mamasha tak kendekut kongsi link2 shawl yg lelawa dan syria yg menarik
sama nak cantik sama nak menarik...ahakss.....


yg kelabu tu cardigan.... pink brown tu syria









ni tak igt dr blog mane










pokok panggal uwit tu sendiri nye la...mamasha takde toling bg uwit.....eheheheee....jom shopping online


*
*
*
ade berani???








*
*
*
abis sesi membelik kuku kuku panjang jari teruna qaish ni

mama yg potong...nenek takut....kecik sgt

mama potong pun menggigil.....halus jari jemari anak teruna mama ni

1 comments on "xtvt sampingan......setelah membelek2 qaish"

~nini~ on May 14, 2010 at 4:48 PM said...

thanks akak !! :D

Post a Comment