click here

Wednesday, May 26, 2010

punggah gobok shawl

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:57 PM
*
*
*

cerita pasal shawl

mamasha kembali megeledah blog blog yang menjual pashmina shawl dan syria

setelah 9bulan mamasha mogok melaram
hahahahaaa.....

bukan taknak melaram time preggy aritu...tp mmg org org kate tu mood org preggy

suke melaram tp time preggy jadi tak suke

compang camping jer...

perangai mamasha plak masa preggy aritu....

asik pakai baju tu jer bile suke

hahahaaa...kire baju preggy yg mamasha suke mamasha buat pusingan minggu

so..dalam 2mggu akan jumpe baju yg sama

lantak la,....masa tu tak heran ape org nak kata...yg pastu budak dlm pew0t ni taknak mama dia melaram

hahahaaa...baby boy la katakan

tu mamasha suke pakai seluar ngan blouse jer...baju preggy yg labuh2 dress tu..sentuk sekali dua je

*
*
*

berbalik cerita shawl

klu pengikut blog shasauffi ni perasan tak

ade blog list sale sale sale

kat situ melambak blog blog yang jual shawl

de yg mamasha dah beli dua tiga kali

de tu tggu masa jer nak order

abg post yang hantar parcel dalam masa sebulan ni...dah hafal dah nama mamasha

heheheeee....kekadang setiap ari dia hon..ton..ton..... mintak mamasha sign parcel shawl2 yang sampai

bukan shawl jer mamasha beli

de syria

de cardigan

de lengging

wah...bile masa nak pakai tu

hahahahaa....tggu papa balik...mama nak jalan ngan papa

hhohohooo....sempat ke klu seminggu jer cuti nak jalan2
tp takpe la..kami akan ade sesi holiday nnt...tuntutan anniversary babaymoon dan bdaymoon mama

kan papa kan....jgn lupe..

*
*
*

pasal shawl ni mamasha dah start pakai masa sebelum kawin lg

2008 dah start beli..masa tu t0p plain shawl
mamasha pelanggan pd na edan

tp masa tu takde lg syria nye inner tok pakai bersama shawl

so...penyek jer la pakai...

lelame mamasha rasa tak cun pakai mcam tu

terus bungkus shawl2 tu masok gobok

heheheee...

tp..

skg...

peminat shawl...pashmina... mcm2 jenis shawl de kat pasaran ni 

menjadikan 1 trend blogger2 cun melecun ni memakai shawl dan mereke pakai sgt sgt sgt cantik...

dgayekan dengan inner syria

nak berape tone..semua ade....

skg plak de aksesori yg dletakkan pd inner tu...

mcm3 la kepelbagaian memakai hijab ni

sape kape berhijab itu tidak menarik

bergaya dengan hijab lebih sopan dan menarik dpandang


*
*
*

huhuhuuu....

dah balik ume sendiri nnt nak punggah balik gobok shawl mamasha

harap2 mamasha pakai la segala benda yang telah d beli ni....

byk ooo....byk......

keje mamasha dlm pantang....shopping online....sile terjah blog link yang mamasha senaraikan tu

meriah weiiii blog diorg

nak inspirasi boleh terjah blok link yang mamasha tulis sweet gaya shawl

(^_*)

mamasha suke tgk wanita2 cantik

bukan jeles eh...

tp inspirasi dan berbangga gadis melayu yg sememangnye ayu manis dpandang


0 comments on "punggah gobok shawl"

Post a Comment