click here

Monday, May 3, 2010

spectra3 mamasha

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:02 AM
*
*
*

entry ini adalah sambungan drpd entry 
'gara-gara susu ibu....mama berkecil hati'

*
*
*

puas mama pikirkan perkara ni....sampai asik termenung melihat spectra3 mama tu

setelah mama rasa sgt2 kecewa...dengan susu mama yang takde produk
mama ade ckap ngan papa...."mama nak jual la balik pam spectra3 ni, mama taknak tgk, taknak simpan pam ni skg"

tp.....papa kata

"takyah la jual balik spectra3 mama tu. mama simpan la..guna nnt 2nd baby"

*
*
*

ohhh......runtuhnye hati bile tgk spectra3 yg mama beli tu tak dapat dgunakan

sungguhpun mama balik kajang sambung pantang dsini...mama angkut jgak pam spectra3 mama tu ke kajang

tp.....susu mama tak jgak menghasilkan produk

makcik rose mama panggil urut kat kajang ni pun ckap..."dah takde susu ni sha....acik urut dah 3hari ni pun takde ni"

:(

*
*
*

maka....mama dah pikir masak2 sampai dah didih otak mama ni

mama nak jual 

spectra3

mama

*
*
*

kekawan melaka ade yg akan bersalin...tp mama tak rasa mereke nak bf secara exklusif dan mengumpul EBM seperti cite-cite mama

sana benda2 ni tak famous.....

takde yang sanggup berbelanjar 500++ utk beli breast pam

*
*
*

so...mama akan utarakan pada papa.....

kllu papa setuju......mama akan buat entry baru untuk menyatakan 

spectra3 mama sedia d lego....


*
*
*

entry ni.....sesiape berminat boleh bagi maklumat terlebih dahulu...


emailkan maklumat pd 
saljusha@yahoo.com

nama

no call

mama akan reply email sebaik sahaja entry terbaru 'spectra3 utk djual'


*
*
*

mama nak jual ni bukan la harga runtuh gille sgt

sbb

mama pakai dlm masa 2 mggu...boleh kire berape kali pam....

kan mama takde susu...kering...so pam pun takde keluar

tp..kekawan blog mama yang pakai spectra 3 ni...yg susu melimpah ruah....

mmg sgt syokkkkk..............tgk EBM terkumpul

senang bawak g opis...ade beg cantik 'MAMASTYLO'

gambar ni mama tak amik pic gambar cooller beg

1pam elektrik spectra3

1 stylomama beg

1 cooler beg

2 ice pack

8 bottle EMB

extra tiup dan bottle pam utk buat 2 pam sekaligus

waranty card

(brg siap kotak seperti asal pembelian mamasha...ade beg plastik lg cover brg semua tak terjejas....same like new)
stylomama beg + pam spectra3 set



cooler beg + 2 icepack + extra tiup n bottle utk buat 2pam + 8 bottle simpan EBM + warranty card
(brg2 ini ade dalam kotak d melaka....19hb ni papa balik dr miri..kami akan balik melaka...ambil brg2 tu semua utk dpack...dan d lego jual)


so jgn risau.....mamasha takde tipu2 nye. blog pun tertera jelas..kekawan blog pun de yg dah kenal rapat
serius buyer jer pls!!!!


*
*
*

tp yg nak beli ni sure dah tahu kelebihan spectra3 ni

dan tujuan mereke mahu membeli spectra3 ni

*
*
*

harga akan dberitahu dlm email

sile bgtahu maklumat yang dkehendaki

0 comments on "spectra3 mamasha"

Post a Comment