click here

Friday, May 7, 2010

bz...mamasha bz.....

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:24 PM
*
*
*

ohhhh....sgt la tak sempat nak bukak blog n update

mama pun lom bg email lates kat papa

pic2 qaish pun lom sempat menyempat nak upload masuk lappy

*
*
*

siang ni la mama leh claim tido....

huhuuuuu..... sbb

qaish skg dah berjaga malam....sambil merengek2

merengek2 tu yg tak tahan...

nak dhenjut pakai 2 pehe mama ni

lenguk....sakit pinggang mama

qaish nye pasal...henjut2 la pakai pehe

buaian mmg takde dlm uma ni

*
*
*

pesen qaish tido skg

siang...lene ajer tdo....tp kol 3ptg-5ptg sure qaish celik..nak main..dah mintak agah2

malam plak....kol 11mlm start la celik...merengek2...sampai kol 1lebih ke 2 pagi baru la nak lene tdo

tu pun puas d  henjut2 pakai pehe mama

ngantok gile mama skg..dengan pesen baru qaish tdo dan main(main hayun2 tangan dia jer)

*
*
*

camni ke jaga anak..huhuhuuu...sok lusa dah start keje...papa pun work kat laut

mcm mane la mama handle sowang2........

mahu mama tdo time lunch kat opis ni

so....time lunch hour...mama chop..tempat tdo ye...

hehehhehee...JPBD tu dah tau la....sape tdo time lunch nnt


takde nak g meramboo shopping



 satu jer la mama edit sikit...mama takde masa la...

papa sorry.....lom update lates pic anak teruna papa ni.

0 comments on "bz...mamasha bz....."

Post a Comment