click here

Monday, November 9, 2009

Escada Moon Sparkle by Escada for Women EDT

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:24 AM


yeyeeee....
akhirnye pencarian wangian kegemaran mama papa dah temui

kisahnye..mama jadi fanatik kat escada moon sparkle sejak
1st hadiah dari papa dhari pertemuan mama&papa pertama kalinya setahun yang lepas.

16 mei 2009...tak dsangka tu la tarikh pertemuan kami yang menjadi jodoh buat kami
papa turun2 flight dr dubai...dengan menolak troli yang penuh beg
papa tercari2..... mama pula ternanti2.....
gerangan jejaka dan dara yang bakal bertentang mata buat pertama kali
huh...bile mama mule igt kisah pertemuan mama papa..mama jdi berdebar2 seakan2 mama melalui saat debaran dan bahagia tu. mama :) teruje terasa dhati.

opsss....teruje punye pasal...dah lari tajuk......


Escada Moon Sparkle by Escada for Women EDT100ml
1st time mama pakai haruman ni...mama dah jatuh cinta dengan bau sweet..seakan2 bau buah2an manis berry, stawberry, ...kesimpulannya ni la bau yang mama suke lebih tepat sgt sgt suke.

mama pakai setahun je...dah abis....
eheheheeee...
masa nak hantaran kawin mama request kat papa
mama nak moon sparkle jgak as perfume hantaran
puas kami cari...memandangkan mama ni kat melaka....
pahlawan, mahkota ...semua dah merayau cari botol ke2 moon sparkle
 
:(
sedey....
klu balik kajang plak..bz msa tu uruskan tok majlis wedding
tak sempat merayau ke sogo
klu sogo tu sure la..rasanye ade stok

hantaran mama dganti kan dengan haruman lain
sungguhpun mama yang pilih...........tp.........
:(
hati mama tak eppy.....bau tu tetap tak sehebat escada moon sparkle

kelmarin....papa balik dr bintulu........
biasa la.....mama dpersembahkan pelbagai jenis coklat papa beli kat free duty airport
papa kasi mama gemuk makan coklat ajer ....

tp...kat tangan papa mcm ade sesuatu yang dpegang
tersengeh sengeh papa......
mama intai2 ..papa lari2....kasi / tak kasi mama tengok ape kat tangan papa
nak adegen kejar mengejar ni...
eheheheee..... (mak dlm bilik masa tu)
leh la kami keanak2 anakkan perangai kami
*
*
*
stop.....papa......adus....sakit tummy mama sakit
terus mama duduk dengan muke menahan sakit...
papa terus berhenti main cak cak td,....risau tgk mama
papa dah say sorry byk kat mama
papa buat mama sakit....
papa cuma nak bagi mama hadiah ni...escada yang mama cari dr ari tu
papa dah jumpe kat airport bintulu
100ml takde.ni 50 ml jer..tu pun last botol
mama...papa say sorry la.....papa ajak mama main kejar2 plak lupe tummy mama dah makin besar tu
dlm hati mama dah gelak dah tu
( tu lakonan jer tu.....) hahahaaaa....pandai mama
*
*
*
ahahahaaaaa...yeyeeee.....mama dpt moon sparkle
papa tq tq tq
papa ingat cari kat tok mama mane2 papa g
terharunye...

*
*
*
oicc.....dpt terus lupe sakit
sakit ke ape td tu????
mama olok2 ngan papa eh.

heheheheee.....
haah...olok2 ajer sakit td papa
penat la nak main kekejar.....
tak sabar nak tengok ape kat tangan papa tu.

:) :) :)
 akhirnye mama dpt moon sparkle
tp mcm sayang nak pakai...memandangkan susah nak jumpe
harga pun boleh tahan 50ml rm200
ari tu papa hadiahkan 100ml tah la berape harga

td tengok blogger yang biznes perfume ...
erm.....harga boleh jd rm90 jer tok 50ml.....
original ke tak eh???





0 comments on "Escada Moon Sparkle by Escada for Women EDT"

Post a Comment