click here

Thursday, November 12, 2009

berkenduri kawin dpasoh...

Posted by S.A.L.J.U sha at 3:49 PM
4hari akan bz.......bz...bz....

nak balik pasoh petang ni
sabtu ni kenduri kawen ena(adik ipar ku)
so....mama n terutamanye papa akan bz menjadi org kuat tuan rumah
mama kene la jejaga sikit .....berpada2 membanting tulang
pepaham ajer la....mama sedang menjaga kestabilan baby dlm tummy mama

td dah g check up
gov+pakar vinsent tok scan
seronok nye....mama n papa jumpe baby ari ni
nampak baby gerak2
tp mama lom dpt rasa lg kick dr baby
pembesaran tulang badan kaki tangan semua ok
berat 159g
degupan jantung 154/minit
jantina????
hehehehee.....masih awal lg...sungguhpun doc dah nampak bayang2 jantina baby kami adalah *toing*
lebih baik kami menanti sahaje 2 bulan akan dtg tok kompem lebih jelas n berserah ..
boy or girl kami tetap suke sayang cummm cummm our baby
 
kami mmg tak target nak boy ajer atau girl ajer
dr awal hanye kami mohonkan baby kami sihet selamat sempurna pembesarannya dan bakal dlahirkan dengan rahmat dan rezeki tuhan

gambar scan kali ni lupe la nak print
alahai....
:(

takpe la next scan doc akan bgtahu klu dah jelas muke baby kami...leh buat scan 4D
tu yang dnanti2kan...

so.....this week kami berhenti entry dsini
rasanye takkan ade masa nak online d pasoh nnt

pengantin 5 bulan nak menyarung inai lg djari...tp inai tumpangan ajer kali ni
eheheheee.....

*
*
*
ha.....
lupe la....
entry hadiah buat papa ari tu lom publish lg

akhirnye
kotak hadiah terbuka
*
*
*
mama hadiahkan papa baju kemeja bonia buat papa n polo
sedondon colour ngan mama
kami akan gayekan masa menghantar pengantin ke rumah lelaki nnt
ehehheeee
nak jgk sweet couple ni jd sedondon mcm pengantin

*
*
*
tension....upload gambar takleh
nape tah
:(


next entry lame lg la sikit....tggu balik ke melaka
so...
tata...

0 comments on "berkenduri kawin dpasoh..."

Post a Comment