click here

Monday, November 9, 2009

ape hadiah buat papa?

Posted by S.A.L.J.U sha at 12:14 PM

erm.....
berlanjutan dr hadiah dr papa buat mama

mama nak membeli dan menghadiahkan plak sesuatu buat papa
ape ekh???
perfume jgak???
papa dah ade 4 collection perfume skg papa tgk pakai ganti2...dah byk dah tu kan

ape yang papa penah tersebut eh...

kasut???
masa nak kawen 5bulan lepas papa nak sgt kasut clack..tp takde saiz kat melaka ni
klu kat kl melambak butik clack
 melaka ni butik clack kat MP ajer...sikit la kat jusco

erm....klu barangan rumah
papa asik kata panas jer bilik kami tu
de jugak hajat papa kata nak pasang aircond
maybe menghitung bajed..memandangkan adik girl nye akan kawen weekend ni
belanjar sure besar dr papa, memandangkan papa dberi rezeki lebih dr yg lain

bajed mama 1500 tok air cond...w0w.........kopak mama keluar saving.
yes or no aircond ???
tu bajed lebih kene keluar saving la
kegunaan untuk keselesaan dan bersama
pembelian yang berfaedah.

jam???
papa ade hajat nak beli jam masa kawen ari tu
pilihan papa makan harga cecah seribu jgak.....
last2 tak jadi beli


sepasang baju???
sepasang baju tok papa pakai dkenduri adik nye
haaa..........mcm best idea tu
papa pun jenis tak membeli baju klu bukan mama yang paksa2 suruh beli
raya tu pun puas beli kan mama belikan mak ayah adik beradik
tp...baju sendiri susah sgt nak beli
pelik...klu seluar jeans tu gakal sgt nak beli..koleksi levi's dah menimbun
bile bab baju....asik kata takyah la....baju dlm almari tu ade yang bebaik lg
adusss..........tepuk dahi la mama dengan jawapan papa
klu baju.... favorat papa...polo
boleh la mama cari new arrivel nye


pakej holiday???
hahahaaaa....besar nye hajat...mampu ke cover semua pakej holiday for us
setakat genting lepas la....
langkawi mcm hajat papa ari tu....oh mampu ke??
flight tiket dah free air asia dr adik ipar staf air asia
cover yang lain....hotel and so on belanjer
w0w
mcm "jauh panggang dr api" jek
eheheheee....


huhuhuuuu...nape la hadiah lelaki mahal2
ehehe...teruk nye wife papa ni.....(nak belikan ke nak berkire)
oicc....bukan berkire tp kene bajet....wife nye ni koje gomen ajer
ahahahaaa....
ni rezeki lebih sbb de dpt rezeki dr allah lebih kali ni tu nak belikan hadiah
dah asik terima jer hadiah dr papa
kene la memberi plak eh....

buat pilihan cepat..........


bajet....jeng...je jeng.........
semampu yang ade la eh
ukur baju dbadan sendiri atau biar pape asal bergaye....no...no..no... tu bukan amalan
so...tengok la nnt ape yang ade dlm kotak hadiah mama utk papa.
:)



0 comments on "ape hadiah buat papa?"

Post a Comment