click here

Friday, September 11, 2009

j0m balik pasoh

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:11 AM
yeye...

petang ni sha bersama hubby akan balik ke kg mertua ku d pasoh 3

ni la 1st time kami nak balik pasoh masa bulan pose

bukan taknak balik ari2 sebelum ni
tp..hubby sha kan offshore
baru balik mggu lepas

sha tak larat drive sendiri ke pasoh
klu nak tahu jalan ke pasoh mcm mane....try2 la tgk pete
dah sha pun tak penah balik bersendirian
mmg tak berani memandu kesana sendiri

sha mmg xcted nak balik pasoh
sbb sha suke suasana kampung
pasoh tu felda
masa sha kawen bulan 5 ari tu..musim durian
huh...pagi2 pak mertua ku dah g ke kebun tggu durian tok menantu 1st nye ni
ehehehee....puas tahun ni makan buah

kali ni...sha teringin sgt makan masakan ikan keli sire cili oleh mak mertua ku
mmg dah sebut2 kat hubby...mintak mak masakkan tu
nak...nak...

hubby kate sabtu t b amik keli kat kolam
t berbuka mak masak eh
worit.....
:)

memandangkan berita gembira kehamilan ku telah dkabarkan melalui tepon oleh hubby
sure ibu mertua ku paham kala aku menanti hubby bersama baru balik ke pasoh

edi....adik ipar bongsu ku
wah...angah dah belikan baju ngan beg
nak lagi g la bodek bangah lg
:)

untuk ibu mertua ku...
kuih raya bertelap2 sha dah dptkan
kain baju dah post awal2
sbb mak mertuaku boleh menjahit so dia jahit sendiri rasanye
baju blouse purple pun ade
tudung ajer aku tak carik ag

ayah mertua ku plak
sepasang kemeja dan seluar

ade lg 2 adik ipar...
duan lebih tua dr ku....ehehehe(abg dah pilih wifey muda camner eh)
seorg ag....ena...adik gegirl tunggal yang sebaya usianye dengan ku

rasanye nak projek pacak colok kat laman uma
hubby kate mmg ade colok..byk hubby beli dulu
cume...tah dah pacak ke blom

so...tunggu..........next entry




0 comments on "j0m balik pasoh"

Post a Comment