click here

Tuesday, December 7, 2010

korean hat (berret askar tu.....)

Posted by S.A.L.J.U sha at 1:00 PM

*
*
*

puas mencari

akhirnye jumpe kat mudah.com (siapaberkenan jugak) sile klick

website cino...klu tak paham....call atau email jer terus bertanyekan korean hat tu
 
terkezut jgak memula bukak blog dia..tak paham..last2 email jer....10 minit dh siap bayaran. hehehe
segan malu bertanye...xdapat...huhu

(siape anak gegirl....yg ade riben tu cute mehhhhhhhhhhhh)

tp lain sikit dalam bayangan mama 
 
dlm bayangan mama berret hat ni tebal sikit dan ade stiker stiker cute kat hat tu.... 

dh order..menanti sampai jer

harap2 mama berpuas hati

*
*
*

cumellllllllllllll......kan kan kan
 
klu mama ade anak gegirl...red la pilihan mama






anak mama boboy la.....
yg tinggal pun colour lg satu tu....

sib baik leh masuk ngan boboy

klu ade dark grey lg cun.....

t mama nak cari logo2 cute nak tampak hajit kat berret hat tu....


mama suke shawl arabian

anak mama gayekan ala2 korean ....sedangkan kaki citam mehhhhh...

hahahaha.....








4 comments on "korean hat (berret askar tu.....)"

~dARlee zURiS~ on December 7, 2010 at 4:20 PM said...

baiklah qaish nak pakai topi
kalu kysha...kejap aje.pastu terus ditarik2.haihh...

S.A.L.J.U on December 7, 2010 at 4:43 PM said...

yeke,... rimas agaknye. anak gegirl lg menggile klu nak membeli acsesori rambut dia kan...cantik2.

qaish pun klu panas tu dia rimas jgak..tp dh biasa pakaikan topi bile keluar g jalan2. tp kene yg sarung lekatnye jenis topi...klu jenis longgar2 terpusing2 tu habis la tanggal...dh lasak.

mun on December 8, 2010 at 8:40 AM said...

ahhh cumilnyeee...mahu grab satu la untuk mirza

Fadeadsy on December 8, 2010 at 10:11 AM said...

comelnyeee. nak jugaklah. walaupun imaan dh pandai nak tanggalkan accessories dia tp i pakse jugak. gegril kena jg imej. hehe.

Post a Comment