click here

Tuesday, December 28, 2010

baru nak jejak kaki ke iCity>>> qaish yg pling eppy tgk lampu2

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:18 AM
*
*
*
pic2 ni semua guna hp e71 mama jer...

camera rosak masuk servis

so ni ajer la yg dpt amik..

kami pun sibuk melayan qaish berborak2.... meriah riuh mulut dia mlm tu

tgk lampu2 terang...suke agaknye


 hehehee....kelakar plak tgk muke qaish mcm ni

mama+Q+ papa





 qaish pun sibuk nak pegang lampu2 tu....



 cantik....skill mama nye shoot pic









goyang...huhu


*
*
*


pepun

balik kg bandar ni keseronokannye adelah berjalan kulu kilir

masuk ukur mall

berhabisan mencari sesuatu yg susah dapat kat melaka

*
*
*

balik kg felda pun syokkkkkk...(bukan ayat amik hati eh!!! tp mmg jujur dr hati)

sbb tu mama pilih kawin org ade kg halaman

eheheheee.....tak sabar tggu dusun buah musim buah menjelang

tak sabar makan ayam kg yg sembelih belakang rumah

makan sayur masakan 7 jenis daun pelik2 ...yg pasti aku xtahu masaknye

tp aku sgt suke masakan air tangan mak mertua ku

wallah...sedap....

syukur alhamdulillah...perkahwinan yg drestui menjamin kebahagian anak menantu

:)







13 comments on "baru nak jejak kaki ke iCity>>> qaish yg pling eppy tgk lampu2"

izan_cute on December 28, 2010 at 12:14 PM said...

salam sha,seronok jenjalan yer hehe..

wah,tak lama lagi dapat rumah baru yer...hehe..

geram tgk mata bulat qaish tu...

Elin on December 28, 2010 at 12:30 PM said...

wah..bestnyer da g ICT ek sha. Saya plan nk g new year ni..tak tau jadi ke tak. Cam biasa, qaish was so cute :)

S.A.L.J.U on December 28, 2010 at 12:34 PM said...

kak izan>>

salam. rumah tu br nmpk tiang jer dinding separuh..hahaha...lame lg la kak.
skg keje memerah duit jer asik membayar legalfee.

mata bolat..qaish buat mata juling pun pandai dh skg kak...heheheeee

S.A.L.J.U on December 28, 2010 at 12:37 PM said...

elin>>

g la..best jgak sbb tgk lampu2...cantik2...
cume jenuhla menempuh jem.

klu tahu jalan belakang ikut jalan belakang...kurang sikit jem.

dlm banggunan tu masa 25hb ade ukiran ice...tgk la klu 1hb nnt ade lg ke..jgn lupe masuk dlm bangunan tu.

sha xmasuk sbb xtahu..dh balik baru tahu ade ukiran ice.

rugi...

S.A.L.J.U on December 28, 2010 at 12:42 PM said...

kengkawan..

tggu sha balik uma baru leh bukak page korang n comment.

kat opis hanye leh bukak baca page korang jer...

tggu eh...byk yg dh dtinjau rumah2 blog kekawan...tp xdapat comment.

izan_cute on December 28, 2010 at 12:53 PM said...

takpe sha,slow2..kalau rumah tak siap lg,lg byk masa nak planning n kumpul ongkos utk masuk rumah..sbb masuk rumah ongkoskuar mcm air hehe...sbb td hasben sya call hasben akak hehe...sha ada kt KL smpai bila? akak nk email sya kad jemputan ni... =D

~dARlee zURiS~ on December 28, 2010 at 1:53 PM said...

budak2 sukalah tengok lampu2 tu kan.
tak sampai hajat g nak g situ tiap kali balik s.alam.huhuu

S.A.L.J.U on December 28, 2010 at 2:43 PM said...

kak izan>>>

ye la..mcm geram jer beli rumah legalfee riburiban jgak....

nak pakai loan gov sha.... sayang nak tggu up lg baru nak guna next time.

haah la kak...masuk rumah t tak sah la duit keluar mcm air. huhu

tp klu tak beli rumah sampai bile nak sewa kan.
cayookkk...

sha kat melaka dh. tp lg 2mggu sha balik kajang lg. 8hb mcm tu.

boleh nak email eh...saljusha@yahoo.com

sape kawenkawen ni kak? ke bday bush anak2 kak izan?

S.A.L.J.U on December 28, 2010 at 2:48 PM said...

zu>>>

mmg qaish aritu eppy sgt tgk lampu2...mata buntang ... ngantok pun ilang.

sha pun dh basi baru nak sampai...dl free jer skg dah bayar 10 1kereta.

t g tau..bg kysya tgk lampu2 cantik. sure xcted.

wardah on December 28, 2010 at 4:07 PM said...

sha, masa sha pergi aritu ramai ke? kita yang duk kl pun tak sempat pergi lagi.

S.A.L.J.U on December 28, 2010 at 5:00 PM said...

WARDAH>>

ramai mmg ramai...

jem..tp aritu adik sha ikut. dia dh penah pegi. so dia tahu jalan belakang. xjem sgt berbanding masuk jalan yg 1st tu. lg teruk jem.

tahan jer la demi nak tgk sgt lampu2 cantik tu.
tp ade jgak lampu2 yg dia tutup@agaknye rosak.

CikPuanMiera on December 29, 2010 at 4:31 PM said...

wah.
mai shah alam xcalling2 :(

psttt : cantek header.
wott wott =p

S.A.L.J.U on December 29, 2010 at 8:33 PM said...

CPM>>>

heheheee.... p balik kajang 3 hari tp mcm xcukup tanah kami berjalan.

header...inspirasi dr header kekawan ler. tq kat adik myra

Post a Comment