click here

Saturday, December 4, 2010

1hour only....masuk jusco

Posted by S.A.L.J.U sha at 5:32 PM
*
*
*
*
*
*
1hour.... 

ape dapat masuk jusco 1hour only?

aku rasa dl aku masuk shopping xsah klu tak mencecak 3jam

paling2 pun 2 jam...tu pun cari barang sendiri jer

skg

dh kawin

dh ade qaish haiqal

aku masuk shopping (yang bukan bersama hubby or mak aku)

only 1 hour...dah dapat ape yg dcari dan yg tersenarai dlm list kepala hotak aku ni


ni yg berjaya drembat dah cukup list dlm kepala aku masa nak g jusco tu

berjaya

dr semalam aku dh pk nak g jusco ngan qaish (sure la..klu tak mane nak letak anak mama tu kan)

semalam g kedai sekitar taman aku ni...cari susu enfa

semuanya pack lame....

apek kedai tu siap cakap " tu brg baru la....mane ade pack baru"

aku jawap..." eh apek...anak sy minum susu ni..sy tahu la ade peck baru..ni apek jual pek lame lg....so sy tak mahu".
apek tu ckp " pek baru lagi mahal"
aku jawap... sure la sy tahu harga.....mahal pun xpe la...sy taknak bg anak sy minum susu stok lame"

hah!!!!!!!!!!!! bedepek kene muke ko apek....

siap nak paksa org beli...dh la ko jual stok lame...sungguh pun blom exp date nye....tp sama jgak stok lame

*
*
*

kejadian semalam tu la, menyebabkan aku g jusco ari ni ngan qaish

masa nak g tu aku tggu...qaish bangun tido tengahari...terus bagi makan bubur

dh alang2 comot tu terus aku tukar baju cantik kat qaish

aku pun siap sarung baju seluar ape yg ade jer.....

siapkan 2 botol susu qaish ...1 panas 1 lg sedia dminum

aku mmg dh set dlm kepala ..............X AKAN LAME keluar ni

so takde la aku angkut beg drypers qaish tu

*
*
*

pesan qaish..bg mama beli susu qaish ye...

pastu mama nak tapau MCD tau....

qaish bebaik ngan mama eh..mama bwk jalan

lihat d bawah

*
*
*


 dia sgt baik dan sgt cumellllllllllll

mama sayang qaish haiqal



aku tak bawak stroller dia pun...rasa dia boleh duduk kan trolley nye tempat tu....alaskan bantal

dan moniter...1 tangan mama pegang qaish...lg lg mama tolak trolly tu


 dia tak lasak...dia sgt baik

ramai peminat plak tu...ade jer yg tersenyum memandang qaish

mudah mama membeli

 balik dlm kereta pun xmeragam

terus mama sumbat susu dl kat qaish....diam elok jer tgk pemandangan luar

alhamdulillah

 sayer teman mama ..... sayer dh janji ngan mama sayer baik2 jer...xlasak

mama bawak jalan


mama balik jusco kurang sejam...parking tak kene bayar...

balik makan MCD...

qiah plak

susu dan tido dlm buai....penat tgk org.... penat tgk pemandangan

sekian....

kejadian sabtu

3.30 ptg - 4.30 ptg








3 comments on "1hour only....masuk jusco"

miera on December 4, 2010 at 7:48 PM said...

bravo bravo.
hehehe. memang cenggitu kot.
bile da ade anak mesti da laen.
kalo dulu smpi 4 5 jam pon xpe.
tp skg bile da ade anak, alahai.
mengejar masa. :p

S.A.L.J.U on December 4, 2010 at 8:55 PM said...

tu la...

td tu takde la kejar masa...
tp sha jalan ngan qaish berdua jer...

sebelum dia rimas menangis...baik balik.

klu tggu dh dia ngantok ke baru nak balik shopping...alamatnya...sha sebelah xdapat la bawak kete.

wardah on December 6, 2010 at 11:22 AM said...

pandai nye qaish. good boy lah. hihi

sha, qaish campur mamex & enfa ye? haikal pon dh tukar mamex sbb haritu dia cirit.

Post a Comment