click here

Tuesday, January 25, 2011

sebab sebab entry lembab mcm siput

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:45 PM


*
*
*


arggggggg~~~~


sha dh bertukar kaler ijou dh ni

geram ngan BEROKband celcom ni

lembab kalah siput

entry entry pun dh malas nak buat sbb bile online jer 10x DC

nak view blog2 kekawan pun payah nak bukak

lg2 blog yg mewah ngan pic2 cantik

huwaaaa......

nak comment pun xdapt

sedey.............

maaf la kekawan blog.....FS ......YM.......

buat sementara waktu

xlaju nak online

klu bukak pasti bagaikan mahu baling berokband ni ke dinding dan bertukar koler hijou la saye



*
*
*

plz papa

jom bertukar

nak streamyx tm plzzzzzzzzzzzzzzzzzz







2 comments on "sebab sebab entry lembab mcm siput"

wardah on January 26, 2011 at 8:49 AM said...

sabar sha. berukband ni mmg la selalu mcm ni. tp orangkata unifi laju kan. tak tau la ye ke x.

mummychacha on January 27, 2011 at 6:41 AM said...

alahai sha dh tukar jd kaler hijau hehehe...

sbr2 tp mcm kt rumah baru akak ni dulu pakai berokben tu tp langsung takde line,bdk jual tu kata ada line,cehhh..huhu.pastu masuk streamyx baru puas hati,laju je.

tp akak mmg pengguna setia streamyx sejak 7tahun lepas hehe...(umah mak =D )

Post a Comment