click here

Tuesday, January 4, 2011

majlis akikah dan cukur jambul qaish haiqal & dhia zara qiestina di kg wan tok pasoh 1.1.11

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:34 AM

*
*
*
1.1.11

ape yg kami bz kan

sambutan 1.1.11

majlis akikah cukur jambul putera puteri

Qaish Haiqal Bin Muhammad Asrul Sauffi

&

Dhia Zara Qiestina Binti... (alamak nama biras aku xigt la...tau pgill shah jer.....maaf yee)

layan la serba sedikit gambar....

malas nak menulis panjang

pepun tu pengalaman pertama buat mama n qaish

syok......dengar lagu merondoi (tah betul ke bunyi tu..bunyi org negeri9 ..)

tq kat wan n atok pasoh.... buat majlis d kg pasoh


ni masa mula2...ensem ag anak mama ni..


dah monyok muke....asik kene potong jambul kene renjis air tepung kunyit


 heheheee....ala kadar jer hiasan.....
yg pasti tgk tuuu...dua buai elektrik...
kantoi.....mama enjut2 sikit jer
 2 ensom boy kesayangan hati mama

 redha ajer la jambul cari makwe anak mama dh kene tarah....

 dhia yg gebu gebu ...4 bulan dh pandai meniarap....congrat

 wan labu...tq dtg






meh..meh.... sile menabong kat cucu cucu ni


 kami kawen 2009

kami bersalin 2010

:)

terakhir dr mama dan papa
purple in action


majlis akikah ibarat menyediakan tunggangan utk anak d padang mahsyar

dan ibu menunggu d pintu syurga

pepun

yg baik itu dr Allah.s.w.t
yang kurang salah dan silap itu dr kekurangan diri sendiri







4 comments on "majlis akikah dan cukur jambul qaish haiqal & dhia zara qiestina di kg wan tok pasoh 1.1.11"

Mama Qiestina on January 4, 2011 at 11:09 AM said...

alamaaaaaak baby qiestina la pulak, sama nama ngan my qiestina :D

wah qaish dah big boii dia..tomei!

Elin on January 4, 2011 at 12:17 PM said...

dah selamat dah majlis aqiqah and cukur jambul qaish yer. Saya dulu pun Alhamdulillah..lepas pantang ada rezeki ckit terus buat majlis aqiqah n cukur my dotter. Takpe jambul qaish hilang pun still encem.

Nrfadlh on January 4, 2011 at 3:24 PM said...

haha. xpernah tgk naik buai pki buai letrik. lain dr yg lain ni.

S.A.L.J.U on January 4, 2011 at 4:23 PM said...

kak yat mama qies>>

heheheee...nama famos amos abad ni....tu la ramai berkenan.

qaish dh nakal la kak yat..lasak walaupun lom dpt kaki..klu dh dpt kaki xtahu la langkah mamadia mcm mane..heheeee



Elin>>>

sha pun tggu masa sesuai nak buat. hajat hati nak buat lepas pantang aritu..tp pepaham papa qaish nye work...asik kelaut.
ni pun majlis rancang dlm masa 2mggu...heheheee...so sempoi ajer la asalkan dh selesai laksanakan tanggungjawap mamapapa.


fad>>>

eheheeee.....moden.
ktorg malas nak mencari buai2 lain..so pakai ape yg ade jer.... jimat pun ye.

so sape nak cuba boleh ajer...pakai buai elektrik majlis akikah merondoi tu.

Post a Comment