click here

Wednesday, January 19, 2011

sabah ba.... holiday yg sgt enjoy

Posted by S.A.L.J.U sha at 8:52 PM

*
*
*

klu nak menulis mmg jenuh

ikut gambar pun jenuh nak resaiz..... menimbum

pepun mama papa qaish sgt eppy

holiday yg sgt sgt menjadi

mama+papa+qaish

kami bertiga eppy bersama

terasa masa 4 hari tu sgt istemawa d hati kami

:)

*
*
*

takyah celoteh panjang...

biar gambar yang bercerita

yg pasti byk pic qaish la
ni la paklang duan yang belanja mamapapa qaish tiket flight

paklang duan keje air asia

tq

lain kali bg lg

heheheee

 berangan


 tdo sementara nak tggu naik


 wa,,,mama dh mcm pakai minyak plak...

bercuti bertiga




bg susu nak ilangkan sebu telinga dia...mana ni nak mendarat dah

dh sampai....alhamdulillah qaish nak nangis tak takut

leh bawak lg fly fly

dh sampai hotel Beverly kota kinabalu sabah

dr airport tu lebih kurang 15 minit jer


 
tingkat paling atas...11

 qaish merasa dl tilam...leh main enjut2 ni

 suke sgt air muka dia


Beverly Hotel





 sampai dlm kol 6ptg...

6ptg kat sabah dh mcm 7.30 mlm...kire maghrib la tu sana

siap mandikan dia terus tertdo

tp mama papa nak keluar balik g centerpoint

beli huggies dan cerelac susu qaish

xbawak dr rumah...mmg nak beli jer

kene kejut..nak jalan centerpoint

pepun ari ni penat dalam perjalanan jer la

tiket kol 3

dr melaka kol 10

ready kat lcct jer lame

sampao kol 6ptg

mlm tu g centerpoint cari bekalan qaish

habis 1 hari


*
*
*

14hb - 2nd day
ready nak keluar

ade baby ni takleh nak keluar awal pagi

sarapan mama papa dan qaish dan bersiap

kol 11 baru dapat keluar dr hotel

masa pun terhad

sabah musim hujan petang sampai mlm

cak..nak g gunung ;a



 tak tahan....siap jelir lidah

 depan hotel..pagi panas...ptg mesti hujan

 ni la myvi yg kami sewa utk jenjalan kat sana

xtahan naik teksi...mahal

hotel g bandar yg 5 minit jer boleh nampak town dr hotel tu pun rm 10

so sewa myvi 1hari rm150 dapat myvi SE lg ...sewa 2 hari


 agak2 pa kene saman polis ke

hehehee....ni masa kat petronas....g tanye polis nak g gunung lalu jalan mane

padahal gps gamin hp pa tu ade je

lame la papa ni


*
*
*


sambungan entry next

w0key








2 comments on "sabah ba.... holiday yg sgt enjoy"

izan_cute on January 19, 2011 at 9:49 PM said...

Salam sha,

akak nk ucap tqvm sbb sudi wish hepi besday kat akak... semoga sha pun hepi2 sokmo dgn family tersayang...seronok kan g jln2 =D geram tgk qaish...sha slim je,best betul la slim melim ni hehe

S.A.L.J.U on January 19, 2011 at 10:33 PM said...

eheheheee....

tumpang berperasaan sama....
serius...mmcm sha nak nangis m=sama sedey..

pepun kak izan tetap ciut birthday mommy.

ohh...gambar itu xsama ngan realiti...sesungguhnya sha ade dramstik yg besooo...takde kurus pun

Post a Comment