click here

Monday, November 1, 2010

xtvt qaish haiqal kat rumah...penuh mainan dan makan....hehehe

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:42 PM




*
*
*


rumah kecik sekenet jer...

tp mama dh penuhkan ngan gaget gaget qaish

bersusun tepi dinding tu...aduss...buruk pandang

tp nak wat camner...

tggu la uma mama jd besar

huhuuuuu

tunggu...............

*
*
*

hidangan santapan yg merindui qaish haiqal

6bulan 2mggu 6hari

 mama nak buat pool penuh bola...

alahai...tak menjadi...pool ni dluar jangkaan mama

kene beli pool lain

bola pun 50 jer ade dl.....nak up lg bola tu


 memuting jer tahunye qaish ni

tu puting yg keberape tak tahu la

kali ni lg up rege puting dia

produk us Baby

kalah harga Nuk

tp suke tgk mcm batang askem jer puting tu

keseluruhan adelah getah yg tahan lasak


mama nak capai botol susu us Baby ni...tp letak balik la....

hehehhee 1 botol rm 58 beb...kopak poket

 dlm walker ...dpandang pandang..dh mcm beli 1 set semuanye
 
bumbo  pun blue colour

same jer colour

ade biru...green....yellow....

 geget..jgn tak geget sayang..... hehehe....

gatal gusi nak tumbuh gigi


 sedap la mama benda ni ade rasa orennnnnnnnnnn....

(*_*)

 jilat plak..setiap subuh benda ni pasti mama rebus sama2 ngan botol dia

syuhhh...suhhhh...kuman


 buwekk...tak sedap...qaish buat muke makan petigem banana appricot

dah....mama pangkah,,,qaish tak suke makan

bubur mama yg qaish suke kan....


 makan-makan time


pool bola yg lom lengkap....nak masuk lg bola bola


 lompong...hehehee


pelik jer abgadik ni.....

*
*
*


sekian

dah lepas rindu kat sayer.....

nnt rindu lg jenguk2 la qaish haiqal kat blog mama lg tau

tata

(*_*)





4 comments on "xtvt qaish haiqal kat rumah...penuh mainan dan makan....hehehe"

Anonymous said...

hye..nk tanye..beli ball colourful tu kat mane yerk..-aqila-

S.A.L.J.U on November 2, 2010 at 4:41 PM said...

aqila>>

bola tu sha beli kat tesco..ade yg set siap pool bola 50 bijik rm 22.

klu bola shj 100 bijik...rm 19.90

Fadeadsy on December 3, 2010 at 5:24 PM said...

i nak beli pool tu jugak tp dh terbeli pool yg tade bola. teether qaish mcm teether imaan la.

S.A.L.J.U on December 4, 2010 at 8:29 PM said...

Fadeadsy>>>>

shani pun kire salah beli...mmg pool ni set siap nganbola 50 tp...pool yg sha nak yg bawah dia pun jenis tiup tu,...bukan alas nipis yg sha beli ni...

so nak letak qaish dlm tu agak bahaya la...xlembut.
tggu la qaish besar sikit...mama tiupkan balik pool tu..

teether anak ku kan..tu ajer yg sha rasa lembut. sha beli dh 2nd time...1st nye hilang mane tah.

Post a Comment