click here

Friday, November 19, 2010

berTEMPUR..........

Posted by S.A.L.J.U sha at 3:19 PM


*
*
*


sejak kebelakangan ni

blog qaish blog mama ni terbengkalai je

tetahu jer la mggu lepas anak admit seminggu

pastu dh dischage

nak recover balik kesihatan qaish ni

mama tumpu 101% perhatian mama pd qaish

sampaikan mama sanggup amik cuti...yg maybe halfpay or unpaid

cuti dh tinggal 4 hari jer dh hujung2 tahun ni

puas jimat2 cuti..tp sejak ade anak ni dkire2 cuti mama amik byk dsebabkan mahu luangkan masa ngan anak atau pun mahu jaga anak yg dedau2 sakit

gara gara g langkawi tinggalkan anak 3hari...terus dpt call emergancy kat atas gunung mat cincang tu 

qaish admit ward demam panas..pe lg 

mama yg sebatang kara balik naik air asia langkawi-lcct

segala gambar2 hebat mama d langkawi pun mama dh x heran nak buat post kat blog ni\

rasa sgt menyesal g langkawi aritu

mama xpernah sekali pun tinggalkan qaish....bile g langkawi tu la 1st time

terus qaish demam demam dan melarat

*
*
*

setelah seminggu keluar wad

sgk qaish makin hebat

alhamdulillah...syukur ya Allah. sw.t

qaish semakin mahu makan semula

cume susu masih agak kurang berbanding sebelum sakit
 
tah la...sbb dh selera makan bubur makan nestum gandum prun dia ke
sekali makan  3 kali..pagi sarapan, tghari bubur , petang pun bubur...sambil2 tu ngudap buah ke jus buah ke

pepun mama xakan tinggalkan qaish lg

mama harap sesgt la......mama leh pegang janji ni yg dbantu pihak opis mama

bukan ape..tetahu jer la..kekadang kursus jauh2 dhantar

erm...tu pun tanggungjawap makan gaji jgak

*
*
*

blog mama dan qaish jugak memerlukan pengorbanan

mmg takde masa ngan hadap menulis itu ini

bz ngan qaish saban masa dan hari

cuti 14hari ni mmg khas utk qaish

maka apepun yg lain mama pk 10kali

esok mama balik melaka semula

bersama qaish haiqal dtemani nenek

papa??

tahu kan..papa qaish dh start offshore semula d miri plak kali ni

papa ckp terus sebulan baru dpt balik

erm.... ala bisa tegar biasa

mama biasa ngan keadaan ni

ini la rezeki kami
 
so tanggujawap mama jaga maruah diri as wifey , jaga amanah qaish, jaga rumahtangga kami dengan izin dn berkat Allah s.w.t.
*
*
*

nak attch pic sebagai penutup
 
 tiket emergancy balik dr langkawi aritu


 tq MAA TAKAFUL...cover semua bill

 masa qaish sakit aritu...kecut

 baik dr sakit..terus anta papa g work..teman sampai KLIA jer

 cabel car gunung mat cincang.....masa ni la mama dpt berita qaish admit...rasa nak lompat turun cecepat jer dr atas gunung tu






4 comments on "berTEMPUR.........."

wan sujaihah on November 19, 2010 at 3:24 PM said...

bila ader anak ni banyak pengorbanan yang kita terpaksa lalui dengan tenang...tunggu nanti qaish dah 2 thn...semua mesti ok :)

sharEna on November 19, 2010 at 3:25 PM said...

moga qaish cepat sembuh 110%..untung qaish dpt mama yg sggup amek cuti pjg utk jaga dia..=)

S.A.L.J.U on November 19, 2010 at 9:45 PM said...

wan>>

berkorban ape saje demi anak. lg2 mama papa qaish ni de masa berjauhan..papa qaish keje jauh. so mama qaish la kene lebihkan perhatian pd dia. sabar dan berdoa jer la anak ni membesar dgn sempurna sihat.


sharena>>

risau jgak bab keje ni...tp terdesak. anak sakit. sha plak berjauhan ngan keluarga. kene la usaha cara lain.

wardah on November 22, 2010 at 8:13 AM said...

qaish cepat baik k..sian mama risau..biaselah sha kan..dah ada anak cuti tu mmg khas untuk dia..ok la sha ada 4 hari lg..kite dh kosong dh..emergency pape terpaksa amek MC..

Post a Comment