click here

Tuesday, November 2, 2010

maaf la kekawan.....

Posted by S.A.L.J.U sha at 4:16 PM

*
*
*

huh...tajuk entry mcm berSALAH sgt sgt

tp ni mamasha nak cakap

mamasha mintak maaf kat kekawan blogger mama yg rajin membaca entry entry blog shasauffi ni

dan mamasha pun adelah peminat blog blog menulisan mereka...

hari2 pasti mengadap kat depan pc opis ni

bile dh penat2 kerja...bukak balik blogwalking dan membaca segala gala yg tercoret

terSENYUM ade

KAGUM ade

terGELAK ade

amik TIPS pun ade

mcm2 la....

*
*
*

tapi kenapa mamasha mintak maaf.?????

ni sbb

kekawan blog mamasha dan anak2 yg seangkatan qaish haiqal...yg rajin membaca dan dengan gemberi mamasha dapat comment2 balas dari mereka

tp.........mamasha jarang menulis comment kat post2 entry mereka.

perasan tak....???? sejak akhir akhir ni mamasha tak menulis comment kat blog kekawan 

sbb nye....

mamasha online kat opis ni dkawal oleh kerajaan negeri

maka byk la web site yg d block

juga ter MASUK

COMMENT BOX dan  CHATS BOX kekawan juga termasuk dlm yg d BLOCK oleh mereka

maka

mamasha takleh menulis comment

hanye dapat membaca

dalam hati meronta2 nak sama2 menulis comment indah2 belaka kat kekawan

syok baca entry kekawan

tp sedey....klick jer comment...sure 'HANG LEKIR' keluar

maknanye dblock la

huhuhuuuu....


*
*
*

yg ade coretan comment dr mamasha pastinye online dr lappy mamasha

tp skg jarang bawak lappy...sbb hubby guna berokband mama dan lappy mama

huh...nak berebut pun x leh

hehehe

maaf tau kekawan...

sedaya upaya mamasha mencari masa d rumah untuk membuka semula entry dan blog2 kamu dan menulis comment

 dan meninggalkan SAY hye..... kat chat boxs korang

jgn la kata mamasha ni malas meninggalkan comment kat entry kekawan ye

semuanye tidak drancang..mereka memBLOCK untk sayer comment

wahh...ayat.....

heheheeee.....

tepi BETUL tau...tak tipu

sgt suke dapat sama2 memberi comment yg memberangsangkan pd entry entry yg dbaca







0 comments on "maaf la kekawan....."

Post a Comment