click here

Thursday, December 10, 2009

seminggu d kajang

Posted by S.A.L.J.U sha at 11:02 PM



cuti sakit@ percutian d kajang
heheheee......
menyelam sambil minum air la ni name nye

mane nak dapat cuti panjang mcm ni
klu cuti lame pun sure bahagi 2
separuh ari balik kajang separuh ari balik pasoh

ehehehhee....
muaaah..muaaaah....papa
papa yang bukak mulut dulu bile doc bagi cuti tambahan lg seminggu
"mama j0m la balik kajang"

w0w weeeeeeeeeeeeeee................. :)
sgt la berbesar hati bile papa sudi nak mama bercuti sakit d kajang

ahakss...........
cuti sakit...leh lg ajak papa jenjalan masuk kl nun yang sibuk bz jem memanjang tu

dah macam tak cuti sakit la jd nye
petik jer kat bibir ni....
papa ok jer sudi bawak mama jalan
ahaks.....
suke suke suke mama....yuweeeeeeeeeee baby pun girang dlm tummy

tp...bile balik sampai uma...
mule la....mama merengek kat papa
papa urut kaki...
papa tummy mama mengah la...
heheheh...papa la yang layan segala macam
++ lg ade mak yang sangat melayan makan minum anak gegirl sowang nye ni balik bercuti
syok ooooo.....

so jenjalan semuenye tercoret lg dbawah dengan hiasan pic2 yang sekadar mampu dambil


@Berjaya Times Square wif kismas deco


eh...papa nak jgak eh
pewot sape lg besooo...tuuuuuu



senyum dapat jalan..ehehe



kau cinta hati ku
mama papa



meriah cuti sekolah



nak main theme park tak leh....mama dah de tummy...bahaye...



ni plak melayan nazura cekenit comel anak buat sowang ni
jusco cheras selatan


oh....buli uncle sufi eh....
manje tak ighat ngan uncle dia ni
semua dlayan...
tunggu la baby uncle kuar nnt.....jgn jeles zura
tp acik tetap cayang zura


eh ...ni dah lain plak...
ni masa nak g kenduri kawin 3 rumah dalam 1 hari
ahad 6/9/09


family liss
member politeknik
saat kenduri mcm ni la baru dapat jumpe
anak dah sowang
husna



leen wif husband
same like me
become mummy daddy
due feb2010



ni la pasangan pengantin nya
eja dan suami
lupe plak nama suami nye
pertemuan perkenalan d upsi
cikgu meke ni


dlm 3 rumah kenduri kawin 1 uma ni jer kamera aku teringat nak kuarkan
2 lagi takde la pic
tp mmg ahad tu kami kenyang makan nasik kenduri

balik kenduri....
mama merengek lg kat papa
papa.......j0m heb0h j0m

mule2 papa taknak g
sbb tahu ramai org sesak2
dan memandangkat mama ni baru pulih
papa risau papa taknak mama djangkiti penyakit lg

tp.......
tetibe...papa masuk higway sg besi dr bangi...
hehehehe.....
mekacih papa
papa suruh janji kejap jer....jangan lame2
w0key.....

tp...nak sampai tu 1 jam...
gile jem....
sampaikan mama dah bosan dok dalam kete
kete jalan lg perlahan dr kekure jalan
parking penuh saje....
mama dah sesedey.....
igt tak dapat la turunkan kaki kat j0m heb0h
parking takde

mak kat belakang sampai kan pujuk mama
sampaikan mak cakap
"sopi parking jer la tepi jalan ni.....takde...klu kene saman mak bayarkan
sian anak mak nak g j0m heb0h"
tu la kasih ibu
nak anak eppy puas hati
saman memang setiap kete parking kat tepi2 jalan tu dah bertepek surat saman
gile kayeeeee la polis hari tu

tp akhirnye...kami dapat 1 parking yang selamat
'tanpa saman'

cume nye...jauh la kene menapak....
takpe....mama sanggup
bukan ape....bukan mama tak penah pegi j0m heb0h tu
tp tah tergedikkkk gedik hati nak g ari tu
tengok org bawak beg mcm nak jgak mengumpul beg shopping rm10 yang mcm2 kaler tu
hahahahahaaaa.....lawak jer motif nak g j0m heb0h tu



ahahahaa....mama depan tu jalan...
baru sampai mmg la....kaki mama gagah nak berjalan

 
ramai gile org....mama belakang ajer la tak kuasa nak sesibuk nengok



hehehee....dah tak cukup tangan papa bawak beg rm10
semuanye serendah rm10 meke jual
senang pengunjung nak kuar duit
tp...pejam2 mata mau cecah 100inggit sekali g sana



las sekali........
ni la akibatnye nak sangat j0m heboh

berKUYUP basah hujan lebat petang tu
sib baik dah bawak sesiap payung 2
kene la beli 1 lg payung..super power

balik tu mama jalan dah mcm kekure plak
klu dtg baru sampai td...mama jalan laju mcm arnab
papa la tunggu mam jalan terhegeh2 dah sakit kaki + perut jgak dah penat
baby penat kene bawak jalan tu

sekarang dah balik melaka...
keje atas meje yang tertunggak selame ketiadaan ku 2 minggu dah 3 hari buat masih tak sesiap lg
melalak mengadap keje
balik uma papa urut2 mama keletihan
huh...kene siapkan jgak
esok mesti siap..target tu
tak suke meje semak samun dengan keje bertindih

go mama go.....
baby mama hope paham ngan mama
jgan nakal2 dlm tummy
bagi mama selesa menghabiskan keje k
malam mama usap2 baby k....

ok la....next ketemu entry lain kisah shasauffi

0 comments on "seminggu d kajang"

Post a Comment