click here

Monday, December 21, 2009

check up....check up...check up....

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:17 PM
huh....
bosan menunggu
lapo
ke hulu ke hilir
bosan menunggu lg
ting...tong..baru no dpanggil
oh..jumpe nurse dl
pot..pet....sikit....
urin test
berat
tinggi
tekanan darah
tunggu luar lg
ting...tong.....no naik lg
jumpe doc plak
ape masalah???
*
*
*
huh...tu la ayat yang paling bosan d dengar
*
*
*
pot....pet ....sikit....
tengok pew0t mama buncit ni
tekan sane sini

*
*
*
tu jer la setiap kali 'check up'
yang bosan nye org lain dtg sebulan sekali
aku kene dtg sebulan 2 kali =selang dua minggu dah mengadap balik klinik

dugaan demi dugaan
20 minggu ari tu
dah kene demam panjang dan 'special kes'
*
*
*
td mama drujuk ke pakar d hospital  plak
huh
kol 8 pagi g......kol 12 tghari baru keluar parking
gile lameeeeeeee

khamis ni poliklinik plak
dan berlanjutan 2 minggu sekali setiap next appoiment

next appoiment hospital pakar plak
18jan10
25feb10

arrrrr..............tekanan mama dbuat nye mengadap poliklinik & hospital

g swasta plak takde la d risaukan sangat doc2 swasta ni

kenapa beza eh?

konpiusssssssssssssss

layanan doc swasta dengan doc pakar kerajaan laaaaaaaaaa.....

klu pakar swasta takde la nak berbagai rujuk atau drisaukan sgt pesakitnye
tp klu  drujuk ke pakar kerajaan.....byk plak appoiment next n berbagai2 drisaukan pesakit

nak ikutkan kekadang takde la teruk sgt badan aku ni rasa
so far scan.....baby alhamdulillah dkurniakan lg sihat dan pembesarannye terjadual seperti biasa

ni 2 bulan boleh la larat aku nak g check up saban 2 minggu sekali d poliklinik
dan hospital besar on appoiment
sbb utama.............en papa tersayang ade dcc melayan hantar dan menunggu sesama

7hb insyaallah en papa dah nak berlayar offshore plak
tinggal la aku kene g sesorang semua tu

adusssssssssss.........

baby t0l0ng mama
t0l0ng mama baby jadi baik dlm tummy sepanjang ketiadaan papa




0 comments on "check up....check up...check up...."

Post a Comment